Έλεν Ντε Τζένερις: Η έκπληξη της συζύγου της με το νυφικό που τη συγκίνησε

Έλεν Ντε Τζένερις: Η έκπληξη της συζύγου της με το νυφικό που τη συγκίνησε

Η Πόρσια Ντε Ρόσι αιφνιδίασε την επί 15 χρόνια σύζυγό της και οργάνωσε την ανανέωση των όρκων τους

ellen_portisia
Η Έλεν Ντε Τζένερις είναι παντρεμένη με την Πόρσια Ντε Ρόσι από το 2008 και η δεύτερη επέλεξε μία ιδιαίτερη μέρα για εκείνες, προκειμένου να ανανεώσουν τους όρκους τους.

Η ηθοποιός από την Αυστραλία έκλεισε τα 50 την 31η Ιανουαρίου και επέλεξε να κάνει μία έκπληξη στην παρουσιάστρια. Την ημέρα των γενεθλίων της, η Πορτίσια Ντε Ρόσι εμφανίστηκε με νυφικό σε έναν χώρο με μερικούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και η Κρις Τζένερ.

Η τελευταία μάλιστα, δεν ήταν απλή καλεσμένη αλλά είχε αναλάβει και έναν σημαντικό ρόλο, να συντονίσει τη διαδικασία.

Μέσα από το κανάλι της Έλεν Ντε Τζένερις στο YouTube, ανέβηκε βίντεο από την έκπληξη της συζύγου της. Και στο Instagram, η 65χρονη Αμερικανίδα ανέβασε ένα μικρό απόσπασμα του κλιπ, στο οποίο ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, την Ντε Ρόσι και τη Τζένερ, η οποία έσπευσε να σχολιάσει με τη σειρά της στη δημοσίευση.

Δείτε το βίντεο
Ellen and Portia Renew Their Vows



Οι δύο γυναίκες παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2008 στην Καλιφόρνια και παρά τα χρόνια που έχουν περάσει, παραμένουν ερωτευμένες.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν δημόσιες δηλώσεις η μία για την άλλη, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση τους και τα συναισθήματά τους.

Η Ντι Τζένερις είχε αποκαλύψει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό από την ηλικία των 19. Αν και πέρασε από διάφορες σχέσεις με γυναίκες, ανάμεσά τους και η ηθοποιός που «έφυγε» πριν μερικούς μήνες, Αν Χες, καμία δεν κατάφερε να την κρατήσει κοντά της, παρά μόνο η Πόρσια.

«Βρήκα την ευτυχία και την αγάπη, οπότε έρχεται η ολοκλήρωση. Δεν θα έλεγα ότι δεν υπήρξε χαρά στις προηγούμενες σχέσεις μου, όμως σε αυτή νιώθω ότι ταίριαξα τέλεια» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη σύζυγό της.


Ειδήσεις σήμερα:

Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία για τους καλλιτέχνες

Η ιστορία πρώην διοικητή της Wagner - Πώς κατέληξε από το ορφανοτροφείο στα χαρακώματα της Ουκρανίας

Αύριο θα ξέρουμε πού και πότε θα χιονίσει - Ερίζουν ακόμα οι μετεωρολόγοι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης