Τις σκέψεις του για την αποχώρηση της Καρολίνα Καλύβα από το Survivor all Star εξέφρασε ο Μάριος Πρίαμος. Οι δυο παίκτες, είχαν έρθει αρκετά κοντά μέσα στο παιχνίδι, παρότι η ίδια διατηρούσε δεσμό με τον Μπο.
Ο Μάριος Πρίαμος, φαίνεται να είναι ψύχραιμος με την αποχώρηση της, λέγοντας, «της εύχομαι να είναι καλά, να φάει για όλους μας και οι σχέσεις και οι φιλίες δεν χάνονται. Είμαστε σε ένα παιχνίδι, έχει μια αρχή και ένα τέλος, όποτε είναι να φύγει ο καθένας θα φύγει, θα βγει έξω και θα συναντήσει αυτούς που θέλει να συναντήσει».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq4w3i6734oh)
Σχολιάζοντας αν τον ξάφνιασε η αποχώρηση της είπε: «από το συμβούλιο αποχώρησε η Κάρολ. Αν το περίμενα ή όχι, ήμουν ανάμεσα στον Τάκη και στην Καρολίνα. Πίστευα πως δεν θα έφυγε ο Μαρτίκας. Έδινα πολύ λίγες πιθανότητες στον Ασημακόπουλο. Ήμουν μεταξύ των δύο παιδιών και τελικά αποχώρησε η Κάρολ».
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.