Μαύρο Ρόδο: Η Αλεξία βρίσκει έναν φάκελο που είχε αφήσει η μητέρα της ειδικά για εκείνη
Την ίδια ώρα οι δημοσιογράφοι έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελισάβετ - Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου
Στη δίνη νέων εξελίξεων θα βρεθούν οι ήρωες της δραματικής σειράς, «Μαύρο Ρόδο».
Απόψε, στις 22:50, στο MEGA έρχεται ένα νέο επεισόδιο με πολλές ανατροπές.
Επεισόδιο 52 (Κυριακή 29/01) Ο Γεράσιμος γίνεται έξαλλος με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται έξω από το αστυνομικό τμήμα και έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ελισάβετ. Δεν καταφέρνει να τους απομακρύνει. Ένας δημοσιογράφος ακολουθεί την Ελισάβετ ως το νοσοκομείο που πηγαίνει να επισκεφτεί τον Πέτρο και τραβάει μια φωτογραφία των δύο τους που θα γίνει viral στο διαδίκτυο. To γεγονός αυτό προκαλεί αναταραχή στο μοναστήρι και η Κασσιανή σπεύδει να το εκμεταλλευτεί. Ο Γεράσιμος γυρίζει την Ελισάβετ στο μοναστήρι, αλλά εκεί υπάρχουν κι άλλοι δημοσιογράφοι. Ο Πέτρος χειρουργείται στην Πάτρα. Η Πολυξένη προσπαθεί να φέρει τον Θέμη με τα νερά της, ενώ η Αλεξία βρίσκει έναν φάκελο που είχε αφήσει η Αγγελική ειδικά για εκείνη.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς