Survivor All Star: «Ούτε ένα δάκρυ για την Καρολίνα ο Μάριος» - Εντάσεις λίγο πριν την 1η ασυλία

Survivor All Star: «Ούτε ένα δάκρυ για την Καρολίνα ο Μάριος» - Εντάσεις λίγο πριν την 1η ασυλία

Τα σχόλια που έθιξαν τη Μαριαλένα και τα ματσαρίσματα του Ηλία Γκότση με αδύναμους παίκτες - Δείτε το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου

survivorallstar_kyriaki_29_1
Το Survivor All Star επιστρέφει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου με την αποχώρηση της Καρολίνας Καλύβα να έχει γίνει θέμα συζήτησης στις δύο καλύβες, ενώ τα σχόλια για τη στάση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη δεν έλειψαν. 

Καρολίνα και Μάριος είχαν έρθει πολύ κοντά με αποτέλεσμα την παρατήρηση από τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό για τις συναντήσεις τους στη ζούγκλα.

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου, οι  δυο ομάδες εισέρχονται σε λεπτές συζητήσεις στις δυο καλύβες που φέρνουν ένταση.

«Όταν έφυγε το κορίτσι μας, η Καρολίνα πλάνταξε! Αλλά αυτό το παιδί, ο Μάριος, ούτε ένα δάκρυ δεν έτρεξε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε το τρέιλερ
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq39iwan23sp)

«Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μας ζωή. Αυτό που είπαν δηλαδή κάποιοι για την προσωπική ζωή της Καρολίνας, εμένα με έθιξε. Όχι για τη Κάρολ» ξεκαθαρίζει, με τη σειρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Ο Ηλίας Γκότσης συνεχίζει να ματσάρει αδύναμους παίκτες ενώ ο ίδιος είναι δυνατός. Κατά πλειοψηφία ο Ηλίας Γκότσης επιμένει και θέλει συνέχεια, κατ’ εξακολούθηση, να ματσάρει είτε εμένα είτε τον Κώστα» επισημαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού με τον ισχυρό παίκτη της μπλε ομάδας να καλείται να δικαιολογήσει τις κινήσεις και τις επιλογές του.


Ειδήσεις σήμερα:

Μπάιντεν: «Αγανάκτησε» βλέποντας το βίντεο του ξυλοδαρμού του Νίκολς από 5 αστυνομικούς

Αϊτή: Αντιμέτωποι με τις συμμορίες, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μειώνουν τη δραστηριότητά τους

Πέισερς - Μπακς 131-141: Οδοστρωτήρας Γιάννης, με 41 πόντους ισοπέδωσε την Ιντιάνα - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης