Χάρι Στάιλς: Σκίστηκε το παντελόνι του στη σκηνή και από κάτω τον χάζευε… η Τζένιφερ Άνιστον

Χάρι Στάιλς: Σκίστηκε το παντελόνι του στη σκηνή και από κάτω τον χάζευε… η Τζένιφερ Άνιστον

Ο τραγουδιστής αν και αρχικά σάστισε, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του - Δείτε το βίντεο

styles_panteloni_arthro
Ο Χάρι Στάιλς είχε ένα μικρό… ατύχημα κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Λος Άντζελες στις 26 Ιανουαρίου, όταν σκίστηκε το παντελόνι του μπροστά στο κοινό.

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που τραγουδούσε και όσοι βρίσκονταν στην πρώτη σειρά είδαν τη μεγάλη τρύπα στο παντελόνι του Στάιλς την ώρα που έσκυβε. Ωστόσο, ο πραγματικός «θόρυβος» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούσε το γεγονός ότι μία διάσημη γυναίκα βρισκόταν στο κοινό της συναυλίας που πήγε να απολαύσει τον 28χρονο τραγουδιστή: Η Τζένιφερ Άνιστον!

Δείτε το βίντεο:


Οι θαυμαστές στα social media… ενθουσιάστηκαν με το γεγονός ότι ο Στάιλς έσκισε το παντελόνι του μπροστά στα μάτια της Χολιγουντιανής σταρ, με την οποία ήταν ερωτευμένος, όταν ήταν πιο μικρός. 
Κλείσιμο

Η Τζένιφερ κράτησε χαμηλό προφίλ καθώς παρακολουθούσε τη συναυλία από τη θέση της, αλλά κάποιοι θαυμαστές την εντόπισαν και την τράβηξαν φωτογραφίες.  



Παρά το ενδυματολογικό ατύχημα, ο Στάιλς διατήρησε την ψυχραιμία του και συνέχισε τη συναυλία. Προσπάθησε να καλύψει το σκισμένο σημείο με το ένα χέρι καθώς τελείωνε το τραγούδι και είχε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές.

Τελικά, ο τραγουδιστής κατάφερε να αλλάξει παντελόνι προτού ολοκληρωθεί η συναυλία του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης