Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επέστρεψε στην εκπομπή μετά από δύο μήνες
«Σε μια εποχή που είναι δύσκολη, που συνεχώς μας πληγώνει και κάθε φορά που ανοίγουμε μια εφημερίδα ή την τηλεόραση, κάτι δεν πάει καλά», είπε ο παρουσιαστής
ΟΓρηγόρης Αρναούτογλου μετά από δύο μήνες αποχής λόγω Μουντιάλ επέστεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες με το The 2night Show μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σε αυτή την πρώτη εκπομπή ο παρουσιαστής βγήκε live για 30 λεπτά, με στόχο να μοιράσει δώρα.
«Δυστυχώς αυτή η εκπομπή δεν μπορεί αν είναι πάντα live και σας έχουμε ετοιμάσει πολύ ωραία πράγματα. Υπήρξε αυτό το δίμηνο που δεν τα λέγαμε λόγω του Μουντιάλ και θέλαμε να επανέλθουμε δριμύτατοι. Προσπαθούμε να στείλουμε ένα από τα πιο ωραία μηνύματα που μπορούμε. Σε μια εποχή που είναι δύσκολη, που συνεχώς μας πληγώνει και κάθε φορά που ανοίγουμε μια εφημερίδα ή την τηλεόραση, κάτι δεν πάει καλά. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό από μια απλή κουβέντα μέχρι ένα παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς αυτήν την ώρα στην ελληνική τηλεόραση γίνεται πανικός. Θα ήθελα πολύ να έχω μια τηλεόραση και να κάνω ζάπινγκ, αλλά γίνεται χαμός. Εμείς θα παραμείνουμε σε αυτό το δικό μας στυλ που το κάνουμε με πολλή αγάπη…», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Στη συνέχεια είπε για τα δώρα της εκπομπής: «Με το που παίρνετε τηλέφωνο, σας παίρνουμε εμείς πίσω. Έχω να το κάνω εγώ αυτό πόσα χρόνια με το πρωινό. Βέβαια παίρναμε τηλέφωνα εκεί εγώ με τον Νίκο Μουτσινά τις περισσότερες φορές».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας