Ο Γιώργος Αγγελόπουλοςείναι ερωτευμένος, όπως μαρτυρούν τα νέα στιγμιότυπα από βραδινή του έξοδο στα μπουζούκια.
Ο νικητής του Survivorεθεάθη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και μάλιστα, δεν ήταν μόνος.
Όπως φαίνεται σε απόσπασμα που εξασφάλισε η εκπομπή «Open Weekend», ο Ντάνος συνοδευόταν από μία μελαχρινή κοπέλα.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpykg5u8qpmx)
Αν και τα δημοσιεύματα, θέλουν τον Αγγελόπουλο να βρίσκεται σε σχέση με τη Δήμητρα Βαμβακούση, επίσης παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Άλλωστε, είναι γνωστό πως διατηρεί την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Οι δυο τους ήταν αρκετά διακριτικοί κατά τη διάρκεια της εξόδου τους, όμως δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ-α-τετ.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», ο ίδιος είχε δηλώσει για την προσωπική του ζωή: «Είναι επικίνδυνος ο έρωτας, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος. Λεπτομέρειες δεν χρειάζεται να δώσω».
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.