Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και εξήγησε πως ακόμα δεν έχει καταφέρει να δει την επιτυχημένη σειρά του σκηνοθέτη.
«Δεν έχω δει το Maestro, γιατί στις 23:00 πρέπει να έχω κοιμηθεί και να ξυπνήσω στις 05:00. Θα το δω κάποια στιγμή, όμως. Νομίζω ότι δεν θα πήγαινα να κάνω γκεστ στο Maestro και νομίζω ότι το ξέρει κι εκείνος ότι δεν θα έπρεπε να με καλέσει», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpxtfavv2kc1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφαση που έχει πάρει τόσο η ίδια, όσο και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά τη συνεργασία τους στη σειρά «Κλείσε τα μάτια».
«Αυτή ήταν μια στιγμή πολύ επιτυχημένη και ιδιαίτερη και δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί θα είναι "λιγότερο"», εξήγησε.
Τέλος, αναφορικά για τη σειρά που πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Έρωτας Φυγάς», δήλωσε: «Ακούγεται ότι θα πάει και την επόμενη σεζόν. Μακάρι».
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.