Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο ίδιος επιβεβαίωσε τον χωρισμό του ζευγαριού, ενώ αποκάλυψε επίσης, τον λόγο που ζουν στο ίδιο σπίτι.
Αρχικά, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor All Star.
«Δεν περίμενα με τίποτα την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Ήταν σε σημείο που ανέβαινε πολύ η επίδοσή της. Η αγκαλιά ήταν κάτι φυσιολογικό, ήταν μαζί πέντε χρόνια. Έχουν χωρίσει, δεν έχουν μαλώσει όμως, ούτε τίποτα ακραίο. Φυσιολογικό να υπάρχει ακόμη αγάπη. Η αποχώρησή της ήταν σοκ για τον Κωνσταντίνο, δεν το περίμενε καθόλου. Στην αρχή θα του φανεί περίεργο», είπε.
Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που παρά τον χωρισμό τους, Βαλαβάνη και Βασάλος παραμένουν στο ίδιο σπίτι.
«Δεν είναι εύκολο να βρεις σπίτι στην Αθήνα, οπότε η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι. Είναι ο ένας για τον άλλο, ήταν πέντε χρόνια μαζί. Πολλά χρόνια. Ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση και έχει επέλθει πολύ πριν το Survivor. Τώρα το να θα τα ξαναβρούν, από αυτούς εξαρτάται», λέει κλείνοντας.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.