Μπρουκ Σιλντς: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλική παρενόχληση στα 15 της

Μπρουκ Σιλντς: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλική παρενόχληση στα 15 της

Θα προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο της «Hulu», με τίτλο «Pretty Baby» - Είναι η πρώτη φορά που μιλάει για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε

brouk_silnts
Η Μπρουκ Σιλντς έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σεξουαλικοποίηση που βίωσε ως παιδί στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Το εξώφυλλο με τη φωτογραφία της σε ηλικία 10 ετών και ο τίτλος «Με σοκάρει το παιδί που τρελαίνει τους άνδρες» την έχει στιγματίσει μέχρι και σήμερα.

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να μιλήσει για την εκμετάλλευση που βίωσε ως παιδί και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο της «Hulu», με τίτλο «Pretty Baby».

Δανείστηκε τον τίτλο του ντοκιμαντέρ από την ταινία, στην οποία πρωταγωνίστησε ως παιδί και σηματοδότησε την αρχή της σεξουαλικοποίησής της. Σε αυτό, διηγείται μεταξύ άλλων τη σχέση που είχε με τη μητέρα της, τις διαφημίσεις που έκανε για την Calvin Klein, αλλά και τη σχέση που είχε με τον Μάικλ Τζάκσον.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, η ηθοποιός δήλωσε πως στο παρελθόν, την είχαν προσεγγίσει πολλές φορές για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ, αλλά θεωρούσε ότι δεν ήταν η κατάλληλη ώρα.

«Με είχαν προσεγγίσει πολλές φορές στο παρελθόν για να κάνω ντοκιμαντέρ, αλλά ένιωθα ότι δεν ήταν η ώρα ή η σωστή προσέγγιση, που μου ταίριαζε. Δεν ήθελα να είναι απλά κάτι αυτοβιογραφικό, αλλά μια μεγαλύτερη συζήτηση γύρω από τη σεξουαλικοποίηση των κοριτσιών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ήμουν επί δεκαετίες στο κέντρο της προσοχής, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει πια. Ως μητέρα δύο κοριτσιών, μπορώ να μιλάω για τη σεξουαλικότητα. Εγώ δυστυχώς, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να κάνω αυτή την κουβέντα με τη μητέρα μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.


Στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, η ηθοποιός αποφασίζει να μιλήσει για πρώτη φορά σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, λίγο καιρό αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Princeton.

«Μου πήρε πολλά χρόνια, έκανα πολλές ώρες ψυχοθεραπεία για να καταφέρω να μιλήσω για αυτό. Νομίζω ότι είμαστε επιτέλους, ως κοινωνία, να ακούσουμε. Ένιωσα έτοιμη, ένιωσα ότι πρέπει να μιλήσω, για να το ακούσουν και οι κόρες μου. Είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά, ενώ δεν θα έπρεπε. Μοιράστηκα αυτή την ιστορία για να δείξω στους άντρες και τις γυναίκες, που το έχουν βιώσει, ότι μπορούν να το ξεπεράσουν και να ζητήσουν βοήθεια», τόνισε η Μπρουκ Σιλντς.

Κλείσιμο
Όπως είπε άλλωστε, κατά τη γνώμη της, δεν καθορίζουν μόνο οι καλές εμπειρίες το ποιος είσαι σαν άτομο, αλλά και οι κακές. «Βλέποντας το ντοκιμαντέρ, νιώθω περήφανη για όλα όσα πέτυχα και που συνέχισα να εξελίσσομαι. Είμαι ακόμα εδώ», δήλωσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τι κρύβεται πίσω απ' την έκρηξη σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Γλυφάδα

Τρία στοιχεία «έκαψαν» τους 7 στην Πάτρα - Ο ρόλος του γιου του «Στέλιου» της «17Ν»

Η Λόπεζ έπαθε μετατραυματικό στρες 20 χρόνια μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Αφλεκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης