Παναγιώτης Μπουγιούρης για το #metoo: «Έχω δεχτεί φλερτ, το θεωρώ εξίσου απαράδεκτο»

Παναγιώτης Μπουγιούρης για το #metoo: «Έχω δεχτεί φλερτ, το θεωρώ εξίσου απαράδεκτο»

«Όταν με το "καλημέρα", ο άλλος σου λέει "έλα να πάμε για ένα ποτό να σου πω τι σκέφτομαι για τον ρόλο", εκεί νομίζω θέλει μια προσοχή» τόνισε 

panagiotis_mpougiouris
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην παραμονή του για ένα διάστημα στο Ιράν, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και τον μυστικό αρραβώνα που έκανε πριν αρκετά χρόνια.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, αναφέρθηκε στην τηλεοπτική πρόταση που του είχε γίνει για τη φετινή σεζόν.

«Είχαμε προχωρήσει σε συζητήσεις για να είμαι φέτος στην "Άγρια Γη", απλώς αισθάνθηκα πως δεν ήταν η στιγμή. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να δώσω πολλά περισσότερα ως ηθοποιός σε κάποιον άλλο ρόλο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για την ιρανική σειρά «Salman Farsi», στην οποία συμμετείχε, ανέφερε: «Όταν κάναμε τα "Μυστικά της Εδέμ", με πήραν κάποια στιγμή από την εταιρεία παραγωγής και μου είπαν ότι επειδή η σειρά θα προβληθεί και στο Ιράν, ήθελαν να κάνω ένα σποτάκι, να πω μια φράση στα περσικά για να το παίξουν εκεί και να αρέσει στον κόσμο».

«Κάποια στιγμή, δέχτηκα ένα mail, που έλεγε ότι "επιθυμούμε τη συνεργασία μαζί σας για το τάδε πρότζεκτ". Εγώ σκέφτηκα στην αρχή πως θα θέλουν να κάνουμε κάποιοι δοκιμαστικό, αλλά τελικά με ήθελαν κανονικά για ρόλο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως είπε, για να αναλάβει τον ρόλο, χρειάστηκε να μείνει στο Ιράν για ένα διάστημα. Αν και αρχικά, είχε σκοπό να ζήσει εκεί για 3 μήνες μόνο, τελικά παρέμεινε για μισό χρόνο.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpwyp71gfrex)

Αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές στον χώρο του θεάματος, δήλωσε: «Το αναγνωρίζω, το καταλαβαίνω, είναι ανθρώπινο, αλλά δεν το δικαιολογώ. Αφού έχεις αναλάβει αυτόν τον ρόλο, να είσαι καπετάνιος δηλαδή, πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων».

Όσο για το αν έχει δεχτεί ο ίδιος κάποια παρόμοια συμπεριφορά, αποκάλυψε: «Σίγουρα έχω δεχτεί φλερτ, το οποίο το θεωρώ εξίσου απαράδεκτο. Όταν με το "καλημέρα" και χωρίς να έχει αναπτυχθεί μια οικειότητα, ο άλλος σου λέει "έλα να πάμε για ένα ποτό να σου πω τι σκέφτομαι για τον ρόλο", εκεί νομίζω θέλει μια προσοχή».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpwyslduqt01)

Τέλος, αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να είχε προχωρήσει στο παρελθόν σε έναν μυστικό αρραβώνα, δήλωσε: «Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί εμπλέκονται κι άλλοι άνθρωποι, αλλά ισχύει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpwyu1snyixl)

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Τι κρύβεται πίσω απ' την έκρηξη σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Γλυφάδα

Τρία στοιχεία «έκαψαν» τους 7 στην Πάτρα - Ο ρόλος του γιου του «Στέλιου» της «17Ν»

Η Λόπεζ έπαθε μετατραυματικό στρες 20 χρόνια μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Αφλεκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης