Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Με έχουν απατήσει αλλά το έχω "πιάσει"»

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Με έχουν απατήσει αλλά το έχω "πιάσει"»

«Επειδή δεν μου αρέσει να είμαι ο μ…κας της παρέας, έχω απατήσει κι εγώ» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια 

papadopoulou__1_
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ τραγούδησε για πρώτη φορά και το νέο της κομμάτι.

Μιλώντας για την περίοδο της ζωής της στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, σημείωσε: «Είμαι σε δημιουργική φάση, όπως πάντα. Είμαι σε μία φάση: ή όλα ή τίποτα. Δεν έχω άλλη επιλογή. Τα φέρνει πάντα έτσι η ζωή, σου δίνει τη σφαλιάρα και σου λέει: τι δεν καταλαβαίνεις» δήλωσε, ενώ σε ερώτηση για το εάν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο, απαντά με χιούμορ: «Καλά πήγε κι αυτό».

Στη συνέχεια της συνέντευξής της η τραγουδίστρια παραδέχτηκε: «Με έχουν απατήσει αλλά το έχω "πιάσει", γιατί έχω έντονο ένστικτο. Αλλά επειδή δεν μου αρέσει να είμαι ο μ…κας της παρέας, έχω απατήσει κι εγώ».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpw0a1g6ei9d)


Μάλιστα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου τραγούδησε για πρώτη φορά acapella το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μη μου χαλάς τη μοναξιά», δίνοντας έμφαση στον στίχο «να φύγεις».

Η πρώτη ανάρτηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου 
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, εχθές 18 Ιανουαρίου, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η τραγουδίστρια ανάρτησε ένα μακροσκελές μήνυμα μέσω Instagram story και αναφέρθηκε σε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την ίδια, ενώ σχολίασε και τη διαφορά ηλικίας που συζητήθηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Πιο αναλυτικά, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έγραψε:

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η κοινωνία μας για να αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα.

Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με αφορμή το χωρισμό μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο, καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός».

papadopoyloy_mhnyma
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη με τη μέθοδο του... ριφιφί σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Φυλάκιση 20 μηνών με αναστολή σε 88χρονο οδηγό που παρέσυρε ζευγάρι στον Βόλο

Το viral βίντεο της Σακίρα που επικρίνει τη μητέρα του Πικέ: «Δεν ακολουθώ ξανά τη συμβουλή σου!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης