Νίκος Μπάρτζης κατά Ασημίνας Χατζηανδρέου: Έχει έπαρση και λέει ότι τα ξέρει όλα

Νίκος Μπάρτζης κατά Ασημίνας Χατζηανδρέου: Έχει έπαρση και λέει ότι τα ξέρει όλα

«Αυτό θα φέρει στο μέλλον μία ανακατωσούρα στην καλύβα» σημείωσε ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης 

survivor_all_star___6_
Ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Survivor All Star με τους παίκτες να περνούν μία δύσκολη και βροχερή νύχτα. Πολλοί από τους κόκκινους δεν κατάφεραν να ξεκουραστούν και να μαζέψουν δυνάμεις για το επερχόμενο αγώνισμα, με τις εντάσεις ανάμεσά τους να είναι ακόμα έντονες, μετά το χθεσινό συμβούλιο.

Πιο συγκεκριμένα Νίκος Μπάρτζης και Ασημίνα Χατζηανδρέου φαίνεται να έχουν «ριχτεί» σε μία νέα κόντρα, με τον παίκτη να έχει ψηφίσει δύο φορές την ποδοσφαιρίστρια και σύντροφο του Χρήστου Δάντη, καθότι θεωρεί πως έχει έπαρση

Αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε: «Καταλάβαμε στο χθεσινό συμβούλιο καταλάβαμε τι έχει ο καθένας στο κεφάλι του. Αν θέλει να ψηφίσει ορθά και αν θέλει να ψηφίσει για το καλό της ομάδας του. Προσωπικά έχω δει μία ψήφο σε κάθε ψηφοφορία και έχω μάθει από πού είναι, από τον Νίκο Μπάρτζη».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpuos1us7kdd)

Με τη σειρά του ο Νίκος Μπάρτζης παραδέχτηκε ότι ψήφισε τη συμπαίκτριά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κινείται με έπαρση, ενώ παράλληλα δεν είναι καλή αγωνιστικά: «Λέει ότι εκείνη τα ξέρει όλα ότι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Έχει έπαρση. Θεωρώ ότι αυτό θα φέρει στο μέλλον μία ανακατωσούρα στην καλύβα. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ότι καλύτερο αγωνιστικά. Οπότε έχω δύο λόγους».


Ειδήσεις σήμερα:

Qatargate: Τους «δίνει» όλους ο Παντσέρι - Υπέγραψε συμφωνία με τις βελγικές αρχές

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ο λογιστής χρωστούσε 200.000 ευρώ στη 47χρονη - Τον είχαν δείρει επενδυτές για τα χαμένα λεφτά τους

Βρετανία - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον βιαστή αστυνομικό: «Μας έσερνε στο ντους από τα μαλλιά»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης