Mαύρο Ρόδο-Λεωνίδας Κακούρης: Αποθεώθηκε στο Twitter η ερμηνεία του

Mαύρο Ρόδο-Λεωνίδας Κακούρης: Αποθεώθηκε στο Twitter η ερμηνεία του

Κουρή και Ταμπακάκης έλαβαν επίσης θετικά σχόλια για την ερμηνεία τους - Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

mavro-rodo-32
Η επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» επέστρεψε χθες με νέο επεισόδιο, το οποίο καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, η Αγγελική (Ηλέκτρα Νικολούζου) σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών της, όταν ο εκτελεστής που είχε βάλει ο Βίκος (Γιάννης Κουκουράκης) είχε βάλει στόχο τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκης), αλλά την τελευταία στιγμή η Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου) τον έσωσε και η σφαίρα βρήκε τη μητέρα του, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Όλοι οι ηθοποιοί έδωσαν για ακόμη μία φορά τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας δυνατές στιγμές στους θαυμαστές της σειράς. Ανάμεσα στις ερμηνείες που ξεχώρισαν ήταν εκείνη του Μιχαήλ Ταμπακάκη και της Νεφέλης Κουρή, αλλά και του Λεωνίδα Κακούρη στον ρόλο του Θέμη Καστρινού, που πενθεί τον χαμό της γυναίκας του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός συγκίνησε το κοινό και τα σχόλια στο Twitter, τοποθέτησαν για αρκετή ώρα το hashtag της σειράς, στην κορυφή των ελληνικών trends.

Ακολουθούν μερικές αντιδράσεις
Κλείσιμο
Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς
Στην κηδεία της Αγγελικής, κανείς δεν μπορεί, ακόμα, να πιστέψει τι έχει συμβεί. Η παρουσία της Ελισάβετ, είναι μια ανακούφιση για τον Πέτρο. Η εμφάνιση του Βίκου, όμως θα κάνει έξαλλη την Αλεξία. Στο σπίτι, ο Θέμης και η Κύρα θα έχουν μια έντονη συζήτηση. Αυτό που θα της ζητήσει, θα την αφήσει άφωνη. Η Γιάννα αντιμετωπίζει ευθέως τον Γιώργο και εκείνος δεν διστάζει να την απειλήσει. Ο Λουκάς στο μαγαζί, κάνει μια τρυφερή έκπληξη στον Θέμη. Ο Βίκος εισβάλει οπλισμένος και μεθυσμένος.. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν για πρώτη φορά χρόνο μαζί στην Πάτρα. Ο Γεράσιμος καταφτάνει για να την πάρει πίσω στο μοναστήρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης