Λουκία Παπαδάκη για τη Λάμψη: Λιποθύμησα, ήταν μία σκηνή 20 λεπτά χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη

Λουκία Παπαδάκη για τη Λάμψη: Λιποθύμησα, ήταν μία σκηνή 20 λεπτά χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη

«Έγιναν 15-20 πρόβες ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος» εξήγησε η ηθοποιός

papadaki
Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την εποχή της «Λάμψης», στην οποία πρωταγωνίστησε ως Σάντρα, ενώ θυμήθηκε την πιο δύσκολη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει.

Η ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το πρώτο παιδί της Σάντρας στη Λάμψη ήταν του Γιάγκου, που μπήκε ο κουκουλοφόρος και με μαχαίρωσε. Δεν ξεχνιέται αυτή η σκηνή με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς cut και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν μια κι έξω. Ήταν παράκληση δική μου και απαίτηση του Νίκου, γιατί δεν γινόταν δεύτερη φορά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptoyquszzux)

Στη συνέχεια η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Ήταν μισό επεισόδιο, έγιναν 15-20 πρόβες – τεχνικές, θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος – και πήγε μια κι έξω… στο οποίο λιποθύμησα».

Η Λουκία Παπαδάκη επισύναψε: «Δεν συνδυάσαμε το σενάριο με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί, εγκυμονούσε η Σάντρα πριν μείνει έγκυος η Λουκία. Γελάσαμε πολύ με αυτό, γιατί μου έλεγε ο κόσμος: τι ωραία και πειστικά που παίζετε την έγκυο. Λέω: πειστικότατα θα σταματήσω να την παίζω σε εννιά μήνες» ανέφερε χαριτολογώντας.

Κάνοντας λόγο για την εγκυμοσύνη της «Σάντρας»: «Η εγκυμοσύνη της Σάντρας κράτησε εννιά μήνες σε πραγματικό χρόνο… δε λες που δεν είμαι ελέφαντας, να κρατήσει ενάμιση χρόνο;».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptph0ejjh5t)

Κλείσιμο
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για τον λόγο που δεν έχει κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της και στα πρότυπα που έχουν δημιουργηθεί.

Όπως τόνισε: «Με βοηθά η φύση γιατί τα μαλλιά μου έχουν τις ανταύγειες. Θα μπορούσε όμως να είναι ένα τέλειο ασημένιο. Μου αρέσει και μου πάει. Για να μείνεις ίδιος ή πρέπει να πεθάνεις ή να σε βαλσαμώσουν. Κυκλοφορούν πάρα πολλοί βαλσαμωμένοι ολοζώντανοι άνθρωποι, αλλά η όψη είναι αγριευτική. Είναι προσωπικές επιλογές, που όμως και δεν είναι. Γιατί αν ήταν ανεξάρτητες αυτές οι επιλογές, θα ήταν πολύ καλό. Γίνονται φοβερές βλάβες καθημερινά κι αφήνουμε εαυτούς να καταστρεφόμαστε χωρίς να το καταλαβαίνουμε».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cptp8wnn3fa1)

Στη συνέχεια της τοποθέτησής της, η ηθοποιός υπογράμμισε: «Όλο αυτό είναι μια βαθύτατη διαταραχή, την οποία προωθούν κάποιοι, κάτι, από κάπου, οι εξωγήινοι; Αλλά περνά υποδόριο, ύπουλα και σιγά σιγά σαν την σταγόνα από τον ορό. Τελικά το καθημερινό και το κανονικό είναι η επανάσταση της εποχής».


Ειδήσεις σήμερα:

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος - Live update: Λεπτό προς λεπτό η κηδεία και η ταφή

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι ελληνικές παρουσίες - Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία τέως βασιλιά: Πολίτες συγκεντρώνονται στο Τατόι για την ταφή του Κωνσταντίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης