Γιώργος Γιαννόπουλος: «Στη γυναίκα πρέπει να κάνεις τον δούλo»
«Σαν τον μα... σαν άντρας» σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση - Δείτε το βίντεο
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ρωτήθηκε, ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για τον έρωτα, με τον ίδιο να απαντά με χιουμοριστική διάθεση.
Πιο συγκεκριμένα, σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ο ηθοποιός ρωτήθηκε από ρεπόρτερ, για τη μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για χάρη μίας γυναίκας. Τότε εκείνος είπε γελώντας:
«Νομίζεις ότι θα σου έλεγα τώρα ποια τρέλα έχω κάνει για έναν έρωτα; Δεν στη λέω, δεν λέγεται. Τα εν οίκω μη εν δήμω!».
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σχολίασε: «Έχω κάνει τα κλασικά που κάνουν όλοι οι άνθρωποι. Κάνεις τον δούλο, σαν τον μαλ…α, σαν άντρας. Γιατί ο άντρας πρέπει να κάνει τον δούλο στη γυναίκα».
Τέλος, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι ακόμη κάνει καντάδες.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.