Δημήτρης Αρβανίτης: «Θα ήθελα να μεταφέρω στην τηλεόραση την υπόθεση της Πάτρας»

Δημήτρης Αρβανίτης: «Θα ήθελα να μεταφέρω στην τηλεόραση την υπόθεση της Πάτρας»

«Έχει τεράστιο  ψυχολογικό και κοινωνικό εύρος» συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης

arvanitis
Ο Δημήτρης Αρβανίτης παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο σκηνοθέτης μίλησε για τον γάμο και τις δηλώσεις του πως είναι ξεπερασμένος, για την απιστία και το γεγονός της επικαιρότητας που θα ήθελε να μεταφέρει στη μικρή οθόνη.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του, πως η κοινωνία είναι πολύ κοντά στο να αποδεχτεί ότι θεσμός του γάμου τελείωσε: «Ο θεσμός του γάμου είναι ξεπερασμένος, τελειώσαμε με αυτό, δεν έχει άλλο. Σαφώς και δεν θα ξαναπαντρευόμουν».

Μιλώντας για το φλερτ, την απιστία και τον έρωτα ο σκηνοθέτης αποκάλυψε: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το φλερτ και τον έρωτα. Το 90% των ανθρώπων έχουν απιστήσει. Από τα 10 παιδιά, τα 4 δεν έχουν τον πατέρα που νομίζουν ότι έχουν. Έχω απιστήσει και το έχω παραδεχθεί στη σχέση μου. Η φίλη μου με έχει απατήσει και της είπα μπράβο αγάπη μου, δεν πειράζει» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpqw3h3gshll)
Κλείσιμο


Κάνοντας λόγο για την τηλεοπτική επικαιρότητα και τους παρουσιαστές: «Βλέπω ότι δεν υπάρχει διαδοχή στους παρουσιαστές στην τηλεόραση, έχει παγιωθεί ένα μεγάλο μέρος των παλιών. Σημασία δεν έχει πότε θα φύγει ο Γιώργος Παπαδάκης, αν θα φύγει ποιος θα τον αντικαταστήσει και αν έχει την ίδια γοητεία».

Τέλος ο Δημήτρης Αρβανίτης αναφέρθηκε στο έγκλημα που θα ήθελε να μεταφέρει στην τηλεόραση: «Αν με ρωτάτε ποια υπόθεση της επικαιρότητας θα ήθελα να μεταφέρω στην οθόνη, είναι αυτή της Πάτρας, γιατί έχει τεράστιο εύρος ψυχολογικό και κοινωνικό».

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα
Η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αφορά στο ειδεχθές έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα. Πρόκειται για τη γυναίκα που φέρεται να σκότωσε και τα τρίτα της παιδιά, την εννιάχρονη Τζωρτζίνα, την 3,5 ετών Μαλένα και την μόλις έξι μηνών Ίριδα.

Οι κατηγορίες αφορούν στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συρροή και η 34χρονη ήδη έχει κριθεί προφυλακιστέα για τους θανάτους και των τριών της παιδιών.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι πολιτικές παρουσίες στην κηδεία του τέως βασιλιά - Ποιοι «γαλάζιοι» θα πάνε


Ακρίβεια: «Τσουρουφλίζουν» τα τρόφιμα - Οι τιμές αυξάνονται με διπλάσιο ρυθμό από τον πληθωρισμό!


Φλόρενς Πιου: «Πώς μπορούν οι θηλές μου να σε προσβάλλουν τόσο;» αναρωτιέται για τη γυμνή εμφάνισή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης