Όλα για τη ζωή μας: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται την Αντιγόνη Κουλουκάκου και τον Κώστα Τσουρό

Όλα για τη ζωή μας: Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται την Αντιγόνη Κουλουκάκου και τον Κώστα Τσουρό

Η διατροφή και η ελευθερία της έκφρασης είναι μερικά από όσα θα συζητηθούν - Δείτε το τρέιλερ

olagiatizoimas988
Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχική μας υγεία και μας δείχνει τον τρόπο για να ζούμε με ισορροπία.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου η εκπομπή ασχολείται με τις τροφές που βοηθούν την άμυνα του οργανισμού, ενισχύουν τον μεταβολισμό και συμβάλλουν στην αντιγήρανση και την ευεξία. Στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» μαθαίνουμε πώς θα πάρουμε από τις τροφές τα πολύτιμα συστατικά αναλλοίωτα και στη μέγιστη περιεκτικότητά τους και πώς θα αποφύγουμε τα καθημερινά λάθη που κάνουμε στη διαχείριση των τροφίμων.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία μιλάει για τη διατροφή της και όλα όσα κάνει για να ενισχύσει τον οργανισμό της.

Δείτε το τρέιλερ
Όλα για τη Ζωή μας | Σάββατο - Κυριακή 08:50 (trailer)

Στις υπόλοιπες ενότητες, η εκπομπή απαντά στο ερώτημα «γυμναστική στο σπίτι ή στο γυμναστήριο;» και παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον βίντεο για το οριγκάμι και όλα όσα μπορούμε να φτιάξουμε μέσα από το δίπλωμα χαρτιού.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, η εκπομπή ασχολείται με τον τρόπο με τον οποίο εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Πόσο ελεύθεροι είμαστε να εξωτερικεύσουμε αυτό που σκεφτόμαστε; Πρέπει να φιλτράρουμε την κάθε μας λέξη για να μην γίνουμε προσβλητικοί, ή οφείλουμε να είμαστε ειλικρινείς με όσα νιώθουμε; Οι ειδικοί αναλύουν τους διαφορετικούς τρόπους έκφρασης των σκέψεων και των συναισθημάτων μας και εξηγούν πώς μπορούμε να είμαστε αληθινοί με όσα νιώθουμε και ταυτόχρονα να μην διαταράσσουμε την ψυχική ηρεμία των γύρω μας.

Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Κώστας Τσουρός, ο οποίος καταθέτει τη δική του άποψη για την ειλικρίνεια, την ελευθερία του λόγου, τη συνειδητή ή ασυνείδητη προσβολή αλλά και τον φόβο να μιλήσουμε μήπως και παρεξηγηθούμε.

Επίσης, στην εκπομπή μαθαίνουμε για τα παράσιτα στα τρόφιμα και όσα πρέπει να προσέχουμε όταν αποθηκεύουμε ή μαγειρεύουμε τις τροφές. Ακόμα, βλέπουμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας φτιάχνοντας εύκολα μαγνητάκια για το σπίτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης