Μπέττυ Μαγγίρα για Survivor All Star: «Ρε τι drama queens έχουν γίνει όλοι ξαφνικά;»

Μπέττυ Μαγγίρα για Survivor All Star: «Ρε τι drama queens έχουν γίνει όλοι ξαφνικά;»

«Ειδικά από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο δεν το περίμενα, γιατί ήταν πολύ σκληροτράχηλος στο πρώτο Survivor» είπε η παρουσιάστρια

mpetty_maggira
Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα των παικτών δίνουν και παίρνουν στο Survivor All Star.

Κώστας Αναγνωστόπουλος και Σπύρος Μαρτίκας βρίσκονταν σε έντονη συγκίνηση χθες, καθώς ο πρώτος βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ο δεύτερος αποχαιρέτησε τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία και αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τα αποσπάσματα με τους δύο παίκτες να μιλούν στην κάμερα του Survivor, προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα να σχολιάζει τη συμπεριφορά τους.

«Ρε τι drama queens έχουν γίνει όλοι ξαφνικά; Ειδικά από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο δεν το περίμενα, γιατί ήταν πολύ σκληροτράχηλος στο πρώτο Survivor», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpq2z6ulx3ux)

Κλείσιμο
Τότε, ο Δημήτρης Μακαλιάς της απάντησε: «Δεν έχετε πεινάσει, γι' αυτό... Έχετε μείνει τρεις μέρες χωρίς φαγητό, να δείτε τι κλάμα θα ρίξετε; Θα κλαίτε που βγήκε ο ήλιος και πέρασε τα σύννεφα. Έχει δίκιο όμως, ο Αναγνωστόπουλος, είπε ο άνθρωπος ότι θα βγει μπροστά και θα παλέψει με τους σκληρούς παίκτες της αντίπαλης ομάδας και έχει φέρει μόνο μια νίκη».

Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε για τον Σπύρο Μαρτίκα: «Τον Μαρτίκα τον φοβούνται και ο Τάκης και η Μαριαλένα, γι' αυτό θέλουν να τον ξεπαστρέψουν. Γιατί να φύγει; Έχει υποσχεθεί σε... χιλιάδες κόσμου; Πού βρέθηκε όλος αυτός ο κόσμος; Ο Σπύρος πρέπει να κάνει focus. Θέλει πολιτική ή υποκριτική; Συνήθως, ξεκινάς από την υποκριτική και μετά, πας στην πολιτική».



Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: 14χρονος πυροβόλησε 3 φορές στο κεφάλι την φίλη του επειδή ήθελε να χωρίσουν - «Πρέπει να πεθάνεις»


Aγνώριστη η Κρίστιν Σκοτ Τόμας στη νέα ταινία που γυρίστηκε στις Κυκλάδες


«Κύμα» δωρεάς οργάνων – Αυξήθηκαν οι δότες κατά 14% μέσα σε έναν μήνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης