Ο παρουσιαστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αρχικά, δήλωσε: «Με το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη υπάρχει ένα φλερτ από την πρώτη πρώτη χρονιά. Πήγα στο γραφείο του, ήταν το καλοκαίρι που πέρασε και του είπα "άκου να δεις Νίκο μου, εάν θες να έχεις τηλεθέαση, δεν θες να τραγουδήσω"».
Η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη, όπως είπε, ήταν: «Μα γιατί; Εδώ τραγουδάω εγώ».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpq0qrx30q6h)
«"Αν θες να έχεις έναν κριτή με ατάκα, χιούμορ, που ξέρει από μουσική...", του είπα και μου απάντησε "αυτό είναι το θέμα μου, ότι οι άλλοι ξέρουν από μουσική" και του είπα κι εγώ τότε "είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός, διευθυντής ραδιοφώνων 15-18 χρόνια, έχω κάνει 5 χρόνια σε μεγάλη δισκογραφική, αν δεν ξέρω εγώ από μουσική, τότε τι να σου πω;"», περιγράφει ο Τάσος Τρύφωνος.
Κατέληξε λέγοντας: «Οπότε... για να τραγουδήσω στο J2US, όχι. Αν με θέλει ποτέ για κριτική επιτροπή, να το δούμε».
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.