Νικόλ Κίντμαν: Έτοιμη να ξαναγίνει μητέρα η ηθοποιός

Νικόλ Κίντμαν: Έτοιμη να ξαναγίνει μητέρα η ηθοποιός

Η 55χρονη ηθοποιός θέλει να αποκτήσει κι άλλο παιδί

kidman_ksanamitera
Η Νικόλ Κίντμαν και ο σύζυγός της, Κιθ Έρμπαν είναι έτοιμοι να γίνουν ξανά γονείς, μιας και η υιοθεσία ενός μωρού είναι στα άμεσα σχέδιά τους.

Άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο RadarOnline ότι η 55χρονη σταρ ήθελε πάντα μία μεγαλύτερη οικογένεια, ωστόσο, κάποια προβλήματα υγείας, δεν της επέτρεψαν να μείνει έγκυος.

«Η Νικόλ είχε προβλήματα σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη γονιμότητα στο παρελθόν, που κράτησαν την οικογένειά της μικρότερη από ό,τι περίμενε» είπε φιλικό πρόσωπο της ηθοποιού και πρόσθεσε: «Η Νικόλ ανακάλυψε ότι αυτή και ο Κιθ είχαν απορροφηθεί τόσο πολύ στο μεγάλωμα των παιδιών, που έβγαλε από το μυαλό της την ιδέα της υιοθεσίας. Αλλά τώρα που τα κορίτσια γίνονται λίγο πιο ανεξάρτητα, βλέπει ότι είναι καιρός να φέρουν ένα ακόμη παιδί στο σπίτι τους και όλη την ευτυχία που θα έφερνε στην οικογένεια!».
kidman_kithermpan_2
Ζήτησε τη συμβουλή της Σαρλίζ Θερόν
Η Κίντμαν ανέτρεξε για συμβουλές, στην καλή της φίλη, Σαρλίζ Θερόν, η οποία έχει δύο υιοθετημένα παιδιά.

«Η Νικόλ βλέπει πόσο υπέροχη είναι η Σαρλίζ με τις δύο υιοθετημένες κόρες της και πώς έχουν δημιουργήσει αυτόν τον όμορφο δεσμό ως οικογένεια. Ήταν έμπνευση για τη Νικόλ και πιστεύει ότι είναι ακόμα αρκετά νέα και έχει την ενέργεια για ένα ακόμη μωρό» ανέφερε άλλη πηγή κατά τις ίδιες πληροφορίες.
charlize_theron
«Θα ήθελα πολύ να είχα 10 παιδιά»
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει για το αυστραλιανό Marie Claire, η Κίντμαν εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει περισσότερα παιδιά. «Μακάρι να έκανα περισσότερα παιδιά, αλλά δε μου δόθηκε η επιλογή» αποκάλυψε. Η σταρ έχει δύο κόρες με τον σύζυγό της, Κιθ Έρμπαν: την 15χρονη Σάντυ Ρόουζ και τη 12χρονη Φέιθ Μάργκαρετ, ενώ είχε υιοθετήσει την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ – που σήμερα είναι 30 και 28 ετών αντίστοιχα, όσο ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ.
kidman_main
Κλείσιμο
«Θα ήθελα πολύ να είχα 10 παιδιά» δήλωσε. «Αλλά δεν πειράζει, γιατί μπόρεσα να φροντίσω άλλα. Έχω έξι ανίψια και 12 βαφτιστήρια. Λατρεύω να δίνω τη φροντίδα μου, λατρεύω τα παιδιά. Είναι αλλόκοτα, αστεία και δε φιλτράρουν αυτά που θα πουν. Και τα βλέπεις να μεγαλώνουν και να ακολουθούν το δρόμο τους».

Κατά τη δεκαετία των 90s, όταν ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ, είχε μία εξωμήτρια κύηση και μία αποβολή. Οι γιατροί της είχαν πει ότι ήταν σχεδόν αδύνατο να συλλάβει. Μιλώντας για τις δύο αυτές απώλειες, το 2018, εξήγησε πως «ξέρω τη λαχτάρα. Αυτήν τη λαχτάρα. Είναι τεράστια λαχτάρα που σε πονάει. Και η απώλεια! Η απώλεια της αποβολής είναι ένα θέμα που δε συζητάμε συχνά. Είναι μεγάλος θρήνος για πολλές γυναίκες».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης