Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό

«Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

toyni-moro
Η Ιωάννα Τούνη κρατάει πλέον στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ο ευτυχισμένος πατέρας θέλησε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία από το μαιευτήριο.

Στη λεζάντα της εικόνας που δείχνει την instagrammer να κρατάει τον γιο τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγραψε το εξής μήνυμα: «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω... και τη δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη».

Δείτε τη φωτογραφία
322736779_1190227771613886_3289612622464760294_n

Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδί, με τον Αλεξάνδρου να κάνει την πρώτη του ανάρτηση το πρωί της Τρίτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας για τις ευχές που έχει λάβει. 

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τα πατουσάκια του μωρού και πάνω σε αυτή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή».

αλεξ
Η ανακοίνωση της γέννησης
Το πρωί της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

«Είμαστε καλά το μωράκι κι εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω» έγραψε.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, παρακάλεσε να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι την ιδιωτικότητά τους και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει σε κάποιο κανάλι. «Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα. Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», ανέφερε η ανάρτηση. 
ΤΟΥΝΗ


Ειδήσεις σήμερα:

Ελλείψεις φαρμάκων - ΕΟΦ: Η λίστα τις εναλλακτικές για τα σκευάσματα ανά θεραπευτική κατηγορία

ΝΔ: Ο χάρτης με τους υποψηφίους μετά τις καραμπόλες της απογραφής

Σεισμοί στη Λέσβο: Υπόκωφοι κρότοι ακούγονται μετά τα Ρίχτερ - Πώς εξηγεί το φαινόμενο ο Λέκκας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης