Τριαντάφυλλος για Βασάλο - Βαλαβάνη: Δεν χώρισαν ποτέ, αλλά θα πουν ότι ο έρωτάς τους γεννήθηκε ξανά στο Survivor

Τριαντάφυλλος για Βασάλο - Βαλαβάνη: Δεν χώρισαν ποτέ, αλλά θα πουν ότι ο έρωτάς τους γεννήθηκε ξανά στο Survivor

«Έδωσα ιδέα τώρα στον ΣΚΑΪ»  συμπλήρωσε

triantafillos__7_
Ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως έχει εκνευριστεί με όσα συμβαίνουν στο Survivor All Star, καθώς το όνομά του ακούγεται πολύ συχνά από τους παίκτες.

Λίγα 24ωρα μετά την πρεμιέρα, ήδη έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος αναφέρθηκε στον ίδιο, αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που «ειρωνεύτηκε» τα ποσοστά τηλεθέασης που έκανε το ριάλιτι επιβίωσης εξαιτίας του τραγουδιστή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας», ο Τριαντάφυλλος μίλησε τόσο για τον Νίκο Μπάρτζη, όσο και για τον Βασάλο και τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ο Μπάρτζης είπε όσα είπε για πλάκα για τους φίλους του και εγώ αυτά που ανέβασα στο Instagram τα ανέβασα για τους φίλους μου. Δεν έχει μόνο αυτός φίλους», είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpoffhpzae95)

«Όταν λένε κάτι για εμένα, πάντα λέτε ότι μου τα λένε για πλάκα. Δεν έχω βρει κάποιον σύμμαχο, οπότε για πλάκα τα λέω κι εγώ. Καμία σχέση, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Με τον Νίκο μιλούσαμε συνέχεια πριν το Survivor. Τώρα αν πεταχτεί ο Σάκης Κατσούλης να πει κάτι κακό για εμένα, εκεί εντάξει, θα είναι η αποθέωση του αιώνα», συμπλήρωσε.

Για την «επανένωση» της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου στον Άγιο Δομίνικο και τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει, δήλωσε: «Καλό ζευγάρι, αγαπημένο ζευγάρι, που δεν χώρισε ποτέ. Ο γάμος θα γίνει σύντομα, τι άλλο να πω».

Κλείσιμο
Όπως είπε, θεωρεί ότι ο χωρισμός τους δεν είναι αληθινός και πως κάποια στιγμή θα τα βρουν ξανά μέσα στο παιχνίδι. «Εννοείται αυτό. Εγώ πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Βασάλος θα κάνει κάτι και θα σώσει την Ευρυδίκη ή η Ευδυίκη τον Βασάλο και θα πουν ότι ο έρωτάς τους γεννήθηκε ξανά και τα λοιπά. Έδωσα ιδέα τώρα στον ΣΚΑΪ», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

«Βουτιά» του πληθωρισμού το 2023, διατήρηση της ανάπτυξης «βλέπει» ο ΟΟΣΑ

«Δεν αποκλείεται μεγαλύτερος σεισμός από τα 4,9 Ρίχτερ της 7ης Ιανουαρίου στη Λέσβο» - Τι λέει ο Παπαδόπουλος

Έξι άτομα επιτέθηκαν σε 33χρονο στο Χαλάνδρι με μαχαίρι - Του άρπαξαν χρήματα και κινητό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης