Survivor All Star: Έβαλε τα κλάματα ο Περικλής Κονδυλάτος - «Δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια, κουράστηκα»

Survivor All Star: Έβαλε τα κλάματα ο Περικλής Κονδυλάτος - «Δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια, κουράστηκα»

«Ρε φίλε μην είσαι τόσο στόκος» πρόσθεσε γι' αυτούς που πήγαν και του είπαν ότι θα τον ψηφίσουν - Δείτε το βίντεο

kondilatos-survivor_cleanup
Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση από το «Survivor All Star» και με αφορμή την πιθανή του έξοδο από το παιχνίδι, έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα.

Ο παίκτης σχολίασε όσα συνέβησαν στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, αναφέροντας πως του είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που συμβαίνει, ενώ στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε: «Ακολουθώ την τακτική της εξαφάνισης. Φεύγω από το οπτικό πεδίο των άλλων, ώστε αν αισθάνονται ότι είμαι εγώ η αιτία που δεν νιώθουν καλά, αν αποχωρήσω από το τοπίο και όντως αισθανθούν καλύτερα είμαι εγώ το πρόβλημα. Αν πάλι τους ενοχλούν πράγματα αντιλαμβάνονται ότι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα, αλλά είναι το μυαλό τους. Αυτό γίνεται υποσυνείδητα. Επομένως είναι κάτι που κι εμένα μου κάνει καλό που αποστασιοποιούμαι και κάνει και στους άλλους και ξεκαθαρίζει και τα πράγματα. Η χθεσινή βραδιά δεν θέλω καθόλου να υποκριθώ ότι μου είναι αδιάφορη κι ότι είμαι υπεράνω. Θα είμαι ειλικρινής, έχω στενοχωρηθεί διότι δεν πιστεύω ότι κρίθηκα αμιγώς αγωνιστικά όπως λένε τα παιδιά. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάτι μαζί μου δεν το παίρνω προσωπικά, απλά θεωρώ ότι έχει να κάνει περισσότερο με τη συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω ή δεν έχω μαζί τους. Πάντοτε μιλούσα μία διαφορετική γλώσσα, δεν εννοώ κυριολεκτικά, εννοώ μια γλώσσα στο μυαλό και αυτό μπορεί να κάνει τα παιδιά να αισθάνονται άβολα. Καθόλου δεν τους κατηγορώ, γι' αυτό κι εμένα με κάνουν να νιώθω άβολα πολλές φορές με τον τρόπο που σκέφτονται, αλλά εγώ δεν είμαι σαν πρωτόγονος που βλέπω τη φωτιά και της επιτίθεμαι επειδή θεωρώ ότι είναι ο εχθρός, το λέω, άλλοι εκείνοι, άλλο εγώ. Το περίμενα εννοείται αφού ήρθε ένας στρατός να μου πει ότι θα με ψηφίσει αλλά να μην το πάρω προσωπικά. Ειλικρινά αυτό το πράγμα εμένα με αηδιάζει Δεν το μπορώ αυτό το "θα σε ψηφίσω", σε δίνω, τα κριτήρια μου είναι τελειώς για μπιπ αλλά να είμαστε και φίλοι όταν βγούμε για να μπορούμε να κοιταχτούμε. Ρε φίλε μην είσαι τόσο στόκος να πούμε. Υποστήριξε την άποψή σου πάτα γερά στα πόδια σου και πες αυτό, τι έρχεσαι και μου κάνεις πρόλογο, αφού θα το κάνεις που θα το κάνεις και μετά μου λες ναι αλλά αισθάνομαι και άσχημα. Γιατί αισθάνεσαι άσχημα δεν είσαι συνειδητός ποια είναι η ψήφος σου;».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpnw8j6tfbht)

Στη συνέχεια, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, πρόσθεσε: «Για μένα σε αυτές τις περιπτώσεις που τις έχω ξαναζήσει, το χειρότερο που σκέφτομαι πάντα είναι αυτό που ζω τώρα, αυτή την επόμενη μέρα που πρέπει να πάω στην καλύβα και να είμαι αυτός που ψηφίσανε όλοι. Αισθάνομαι πάρα πολύ άβολα με αυτό για την επόμενη μέρα. Γιατί δεν φτάνει αυτό που έγινε το παμψηφεί, πρέπει την επόμενη μέρα να αντέξω το γεγονός ότι όλοι ξέρουν ότι είμαι αυτός που ψηφίστηκε από όλους, δηλαδή ο πιο ανεπιθύμητος και να είμαι και κουλ, όχι για να το παίξω υπεράνω, αλλά για να μη φανώ μικρόψυχος, που δεν είμαι. Και είμαι κουλ απλά δεν είναι οι άλλοι κουλ, αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι πάρα πολύ άσχημο και δυσάρεστο για εμένα αλλά πιστεύω ότι σε κάποιο επίπεδο μου κάνει καλό να μη σταματήσω να λειτουργώ στη ζωή μου χωρίς να έχω την έγκριση και το χειροκρότημα, τα παλαμάκια και την αποδοχή των άλλων. Πρέπει να βρίσκουμε την αξία μας μόνοι μας μέσα μας, ακόμα και σε ένα περιβάλλον που μας δείχνει, που δεν μας θέλει καθόλου και είναι πάρα πολύ άσχημο γιατί εγώ το έχω ζήσει αυτό στη ζωή μου πάρα πολύ και δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια, κουράστηκα».


Ειδήσεις σήμερα

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

«Άπιστος υπήρξα, βιαστής όχι. Μας κατέστρεψαν, δεν έχουμε να φάμε» ισχυρίζεται ο Φιλιππίδης

Βίντεο: Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης