Η διπλή έκπληξη της Ιωάννας Μαλέσκου - Διάλεξε έναν «άγνωστο» για σύντροφο και τη μητρότητα αντί της τηλεόρασης

Η διπλή έκπληξη της Ιωάννας Μαλέσκου - Διάλεξε έναν «άγνωστο» για σύντροφο και τη μητρότητα αντί της τηλεόρασης

Της χρεώνουν προτάσεις, εκπομπές, απορρίψεις και κρυφά ραντεβού με κανάλια, εκείνη ωστόσο ετοιμάζεται να γίνει μητέρα

maleskou_-_danias_2
Η είδηση της εγκυμοσύνης της έφερε χαμόγελα αλλά επιτέλους έβαλε και φρένο στην φημολογία των τελευταίων μηνών που την θέλουν πότε μήλον της έριδος μεταξύ μεγάλων καναλιών και πότε παρουσιάστρια στα αζήτητα. Η υπέροχη εικόνα της φουσκωμένης κοιλιάς της Ιωάννας, η φράση της για μία καρδιά που χτυπά δυνατά γιατί πλέον είναι διπλή επιβάλλει ανακωχή στην ανοησία και στα αδιάκοπα «χτυπήματα» που δέχεται από τον Τύπο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου θα γίνει μητέρα και διόλου την ενδιαφέρει η τηλεοπτική σκακιέρα. Την κίνηση «ματ» την έκανε στην ζωή και μπροστά σε αυτό που συμβαίνει, οι εκπομπές δεν την αφορούν καθόλου. Τουλάχιστον θα σταματήσει να είναι υποψήφια παρουσιάστρια για κάθε format που ακούγεται στην τηλεόραση τους τελευταίους έξι μήνες…

Διαψεύσεις, ψευδαισθήσεις και φήμες
Την Ιωάννα πάντα την καταδιώκει μία ψευδαίσθηση. Την οποία δημιουργούν οι άλλοι για εκείνη. Όλα άλλωστε, όπως έχουμε πει και στο παρελθόν πολλές φορές, ακολουθούν μία τροχιά αναίρεσης στην επαγγελματική πορεία της. Το προδίδουν και οι δικές της προθέσεις.

«Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν “τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;”, εγώ έλεγα δικηγόρος.Είναι ο μπαμπάς μου δικηγόρος και μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο δικογραφίες, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη: τον θαύμαζα. Με γοήτευε και η διαδικασία της επιχειρηματολογίας, προκειμένου να διεκδικώ αυτά που ήθελα. Ήθελα να κάνω τον μπαμπά μου περήφανο. Στο Δημοτικό δεν είχα καλούς δασκάλους. Γι’ αυτό και όταν πέρασα στο Παιδαγωγικό, αν και δεν ήταν η πρώτη επιλογή μου, τελικά επέμεινα, γιατί ως δασκάλα θα μπορούσα να κάνω τα παιδάκια να περάσουν καλύτερα και να μην περάσουν αυτά που πέρασα εγώ στο Δημοτικό».
μαλεσκου__1_

Η Ιωάννα έγινε παρουσιάστρια, η οποία έχοντας παρουσιάσει μία και μόνο εκπομπή σε μεγάλο ιδιωτικό κανάλι, και όχι με μεγάλη επιτυχία, συζητιέται θαρρείς και έχει διανύσει χιλιόμετρα δεκαετίας στα πλατό. Μαγνητίζει τον Τύπο, προκαλεί σχόλια άθελά της και πάντα συνιστά ένα γρίφο η επόμενη μέρα στην δουλειά και στην ζωή της. Η ξανθιά παρουσιάστρια που κατάφερε μετά κόπων και βασάνων να αποτινάξει τον ζυγό της απομίμησης της Ελένης Μενεγάκη, ως τηλεοπτική ιδιότητα που της «φόρεσαν» τα media στην δική τους ανάγκη να εντοπίσουν μία διάδοχη κατάσταση στον θρόνο που δεν ανανεώνεται εδώ και χρόνια, στη συνέχεια έγινε «θύμα» παραφιλολογίας μεταγραφών.
Maleskou
Κλείσιμο

Από τον Ιούλιο του 2022 οπότε και ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα θα γίνει μνηστή σε τηλεοπτικούς γάμους που ποτέ δεν έγιναν αλλά και ποτέ δεν επιθύμησε η ίδια. Προς τιμήν της δεν κοινοποίησε κάποια πρόταση ή συζήτηση. Αρκέστηκε να πει πως συζητά αλλά ως εκεί. Με πλατύ χαμόγελο, ευγενική και χαμηλών τόνων στις περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις της δεν άνοιξε ποτέ τα χαρτιά της ούτε για την ζωή ούτε για την τηλεόραση. Το πάθημα τής έγινε μάθημα…
ioanna_maleskou_art

Δεν πέρασε και λίγα αφού από τις πρώτες κιόλας εκπομπές του «Love it» η Μαλέσκου θα μπει στο μάτι των τηλεκριτικών και των δημοσιογράφων αλλά και των συναδέλφων της. Οι κριτικές και οι απόψεις δίνουν και παίρνουν. Παρουσιάστριες μεγάλων εκπομπών, παρουσιαστές και πανελίστες την σχολιάζουν, σχεδόν πάντα αρνητικά. Θαρρείς και δεν είναι στον ίδιο χώρο με αυτούς... Δηλώνει θύμα και για κάθε τι που λέγεται απαντά. Σε όλους. Στον Γιώργο Λιάγκα, τον Βαγγέλη Περρή, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, απάντηση σε εκπομπές, σε παίκτες ριάλιτι, σε όλους. Κάνει το πρώτο μεγάλο λάθος, το οποίο δεν έκανε ποτέ η γυναίκα που όλοι πίστευαν πως θα της μοιάσει, η Ελένη Μενεγάκη… Σύγκρουση με τον Τζέιμς Καφετζή από το «Survivor» και διαξιφισμοί από αέρος και από τηλεοπτικού εδάφους με τηλεοπτικούς συναδέλφους, οι οποίοι της επιτίθενται άκομψα και με σφοδρότητα παραβαίνοντας ακόμη και ηθικούς κανόνες.

Το τηλεοπτικό αποτύπωμά της απογοητεύει. Η Μαλέσκου περιγράφεται ως μία παρουσία η οποία μιλά «ξύλινα», αποστειρωμένα, φλυαρεί και είναι πολύ θεωρητική. Ολοι πιέζουν μέσα από σχόλια να αναδείξει μία άλλη πλευρά πιο χαλαρή, πιο φυσική, πιο σέξι. Θεωρούν δεδομένο ότι υπάρχει. Υπάρχει; Αμεσα δεν θα το μάθουμε. Εκείνη πλέον δεν περιμένει το τηλέφωνο να χτυπήσει αλλά το μωράκι της να έρθει στον κόσμο. Η εικόνα της είναι συγκινητική. Κρατά την φουσκωμένη κοιλιά της με τρυφερότητα και ξεκαθαρίζει πως τελικά η καριέρα που όλοι προσδοκούσαν πως θα κάνει δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ο Κωνσταντίνος Δανιάς και το μωρό που έρχεται…
Μαζί με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Δανιά, για τον οποίο επίσης δεν αποκαλύπτει πολλά, ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους. Κι εκείνος, χαμηλών τόνων και διακριτικός αποφεύγει την δημοσιότητα. Γι αυτό και οι πληροφορίες που τον αφορούν είναι οι απολύτως απαραίτητες… Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Χημείας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι, επίσης, απόφοιτος μεταπτυχιακού τμήματος Εφαρμοσμένης Κλινικής και Αθλητικής Διατροφολογίας – Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων.

H σχέση τους με την Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε περίπου πριν 1,5 χρόνο όταν εκείνη επισκέφθηκε τον χώρο του στην Παλλήνη προκειμένου να ζητήσει κάποιες συμβουλές για το σκυλάκι της. Αν και οι δημοσιογράφοι αντιλήφθηκαν την σχέση, καθώς τους απαθανάτισαν αρκετές φορές σε κοινές εξόδους τους, οι ίδιοι δεν θέλησαν να το σχολιάσουν. Εκείνη κατηγορηματική περιοριζόταν πάντα σε μία φράση «είμαι καλά» και δεν έλεγε περισσότερα για την προσωπική της ζωή. Το ζευγάρι εντοπίστηκε σε εξόδους σε θεατρικές παραστάσεις και το περασμένο καλοκαίρι στην Ρόδο με αφορμή την συμμετοχή του Κ. Δανιά σε αθλητικό φεστιβάλ. Ακόμη και τώρα, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, δεν μιλούν δημόσια για την σχέση τους την οποία προστατεύουν όσο μπορούν.

Οι προτεραιότητες της Ιωάννας Μαλέσκου για μία ακόμη φορά αποδεικνύονται διαφορετικές από αυτές του κοινού και του τηλεοπτικού περίγυρου για εκείνη δίχως εκείνη. Εκείνη για μία ακόμη φορά διαψεύδει όσα οι άλλοι πιστεύουν γι αυτήν. Όμως πλέον με μία βασική διαφορά. Με τον πιο αθόρυβο τρόπο έκανε τον ωραιότερο και πιο δυνατό θόρυβο και απάντησε δίχως να χρειαστεί να απαντήσει επί της ουσίας. Με το καλό και όλα να πάνε κατ’ ευχήν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα

Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

«Άπιστος υπήρξα, βιαστής όχι. Μας κατέστρεψαν, δεν έχουμε να φάμε» ισχυρίζεται ο Φιλιππίδης

Βίντεο: Ο Αντύπας δέχτηκε επίθεση στη σκηνή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης