Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη και τη συνεννόηση που έχουν όσον αφορά την κόρη τους, Εύα.
Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», όπου είπε:
«Λατρεύω να βλέπω παιδιά να παίζουν κινηματογράφο. Στα παιδιά βλέπεις όλη την αθωότητα είναι σαν άγραφο χαρτί. Δεν της αρέσει της Εύας της κόρης μου η έκθεση. Και σε παρέες θέλει τον χρόνο της να εξοικειωθεί» και πρόσθεσε:
«Δεν προλαβαίνω να δω την κόρη μου όσο θα ήθελα, προσπαθώ όταν την βλέπω να κάνουμε όσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε και να είναι ωφέλιμος ο χρόνος που περνάμε μαζί. Δεν είναι εύκολο να προσαρμόζω τον χρόνο μου για την κόρη μου γιατί στη δουλειά μας υπάρχουν πολλά απρόοπτα. Έχω πολύ καλή συνεννόηση με την Βάσω Λασκαράκη για την κόρη μας, δεν έχω ζητήσει συνεπιμέλεια γιατί έχουμε πολύ καλή συνεργασία, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.