Σπαλιάρας για τις… 4.000 γυναίκες: Καποιοι πίστεψαν πως τις βλέπω σαν αριθμούς

Σπαλιάρας για τις… 4.000 γυναίκες: Καποιοι πίστεψαν πως τις βλέπω σαν αριθμούς

«Δεν γνώριζαν τον χαρακτήρα μου» - Σχολίασε και τη μη συμμετοχή του στο Survivor All Star - «'Ο,τι είχα να δώσω το έδωσα»

Giannis_spaliaras21
Ο Γιάννης Σπαλιάρας κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τον λόγο που απέρριψε την πρόταση να συμμετέχει για φέτος στο «Survivor All Star».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» εξήγησε αρχικά: «Ήταν ένα πρόγραμμα που έκανε 80%, πολύς κόσμος με γνώρισε και με αγάπησε μέσα απ’ αυτό».

Παράλληλα, θεωρεί πως είναι άδικο όσοι αναφέρονται σε αυτόν να στέκονται μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς πριν από αυτό είχε συμμετάσχει και σε δέκα σίριαλ.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cplulwszt4u9)

Για το γεγονός ότι δεν θα ξαναπήγαινε στον Άγιο Δομίνικο, τόνισε: «Ό,τι ήταν να πάρω, το πήρα και ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα στο Survivor. Ο λόγος που αρνήθηκα δεν ήταν οικονομικός, δεν είχα κίνητρο πέρα από τα χρήματα, γι’ αυτό και δεν “παζάρεψα”» συμπληρώνει και δηλώνει πως θεωρεί λάθος της παραγωγής να δίνει την ίδια αμοιβή σε όλους τους παίκτες» και πρόσθεσε: «Δέχτηκα φέτος προτάσεις για πάνελ σε εκπομπή, δεν είναι όμως αυτό που θέλω να κάνω».

Σχετικά με τον σάλο που είχε δημιουργήσει η δήλωσή του πως έχει βρεθεί με 4.000 γυναίκες λέει: «Μπορεί κάποιοι να πίστεψαν ότι βλέπω τις γυναίκες σαν αριθμούς, δεν γνώριζαν όμως τον χαρακτήρα μου». Ερωτώμενος για το εάν έχει δεχθεί ανήθικες προτάσεις στον χώρο, απαντά θετικά και επισήμανε πως ναι μεν είναι δύσκολα, αλλά πάντοτε κανείς μπορεί να βρει το δρόμο του.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης