Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την Έφη Μουρίκη: Εγώ ξαναγύρισα στον έρωτα, εκείνη είναι παρκαρισμένη στην αγάπη

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την Έφη Μουρίκη: Εγώ ξαναγύρισα στον έρωτα, εκείνη είναι παρκαρισμένη στην αγάπη

Το ζευγάρι παραχώρησε μια σπάνια κοινή συνέντευξη - Δείτε το βίντεο

kiriakidis-mouriki
Ανήμερα των Θεοφανίων η Έφη Μουρίκη και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, παραχώρησαν μια σπάνια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία του, αλλά και το πώς διατηρούν εδώ και πολλές δεκαετίες, την αγάπη τους.

Αναφορικά με τη γνωριμία τους, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «’Ημασταν στη Θεσσαλονίκη και μας γνώρισε μία φίλη, η Μίνα Χειμώνα. Ανταλλάξαμε πέντε κουβέντες, ήμασταν δύο άγνωστοι μεταξύ μας και κατεβαίνουμε τα σκαλιά του Κρατικού Θεάτρου χεράκι χεράκι. Και όταν φτάσαμε στο ισόγειο ξαφνικά το συνειδητοποιήσαμε. Μετά φύγαμε, Έφυγε με τους φίλους της να φάει, πήγα και εγώ να φάω με φίλους. Το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Η Έφη Μουρίκη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Θα τον εκθέσω τώρα, είχαμε πάει σε μία πρόβα και στο φουαγιέ του Κρατικού και ο Βλαδίμηρος στηνόταν μπροστά στο φως για να φαίνονται τα πράσινα μάτια του για να με ρίξει».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpl6xcv5v0bt)

Στη συνέχεια το ζευγάρι αναφέρθηκε και στον γάμο του, όταν η ηθοποιός διάλεξε ένα κόκκινο νυφικό. «Η κοπέλα δεν παντρευόταν, βόλτα στις Κάννες πήγε» σχολίασε με χιούμορ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ενώ η Έφη Μουρίκη είπε πως ο παπάς πάντως χάρηκε πολύ όταν την είδε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpl7ciob6zf5)
Κλείσιμο

Σχετικά με την καθημερινότητά τους και πώς καταφέρνουν να αποφύγουν τη ρουτίνα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε: «Εκπαιδεύω τον εαυτό μου να αλλάζει για να βρίσκεται προ εκπλήξεως. Μέσα στα χρόνια εκπαίδευσα τον εαυτό μου αφού συνήθισε το χιούμορ μου, πέρασα στο άλλο άκρο και είπα “θα βρίσκω καθημερινά πράγματα να την εκνευρίζω, για να υπάρχει τριβή και να μπορούμε να γελάμε μαζί» και η ηθοποιός συμπλήρωσε:

«Εμείς έχουμε και μία πολυτέλεια – τα παιδιά είναι μία ευλογία – αλλά δεν έχεις την δικαιολογία να μείνεις με έναν άνθρωπο και από την άλλη όταν έχεις παιδιά δεν έχεις τις ίδιες αντοχές να ψάξεις τη σχέση».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τόνισε πως: «Έχουμε τελείως διαφορετικές απόψεις. Εγώ ξαναγύρισα τον έρωτα, η Έφη είναι παρκαρισμένη στην αγάπη. Εγώ θέλω έρωτα» με τη σύζυγό του να προσθέτει: «Ναι αλλά στην αγάπη που δεν χάνεται ο ερωτισμός».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpl6zssdy8v5)

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια του Νικολόπουλου από το πενταπλό φονικό

Πάτρα: Εγκεφαλικά νεκρός ο 6χρονος Θωμάς από τα Γρεβενά - Δωρίζουν τα όργανά του

Τζιανλούκα Βιάλι: Πέθανε στα 58 του χρόνια ο Ιταλός θρύλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης