Σερ: Αποκαλεί «μπαμπάκα» τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της και το κοινό αντιδρά - Η απάντησή της

Σερ: Αποκαλεί «μπαμπάκα» τον κατά 40 χρόνια νεότερο σύντροφό της και το κοινό αντιδρά - Η απάντησή της

 «Καλή χρονιά, μπαμπάκα»  έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από ένα κοινό τους στιγμιότυπο, το οποίο οι ακόλουθοί της σχολίασαν αρνητικά

cher__3_
Η Σερ ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, δίπλα στον αγαπημένο της, Αλεξάντερ Έντουαρντς.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του. Αν και η διαφορά της ηλικίας τους είναι μεγάλη και σχολιάζεται συχνά από το κοινό, οι δυο τους αδιαφορούν και ζουν τον έρωτά τους.

Η 76χρονη τραγουδίστρια αναρτά μάλιστα, συχνά στιγμιότυπα στα social media με τον ίδιο ή κάνει δημοσιεύσεις σχετικά με τη σχέση τους.

Αφού πέρασαν μαζί την Πρωτοχρονιά, η Σερ θέλησε να μοιραστεί κάποια κοινά τους στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κλείσιμο
Έτσι, δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία εκείνος τη φιλάει στο μέτωπο, με την ίδια να χαμογελάει πλατιά. «Καλή χρονιά, μπαμπάκα», έγραψε πάνω από τη φωτογραφία, με την αναφορά της να γίνεται αμέσως αντικείμενο συζήτησης.

Πιο συγκεκριμένα, το κοινό της σχολίασε έντονα το παρατσούκλι, που έδωσε στον σύντροφό της, καθώς του «ρίχνει» σχεδόν 40 χρόνια.

Ωστόσο, η σταρ δεν δίστασε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια, με μια ακόμα ανάρτηση. Κάτω από μια φωτογραφία που δείχνει τον Αλεξάντερ Έντουαρντς να της κρατά το χέρι, στο οποίο φορά το μονόπετρο δαχτυλίδι που της χάρισε, έγραψε: «Αυτό θα πρέπει να στείλει όσους με μισούν στον Μάγο του Οζ…Στο σημείο που η Ντόροθι έριξε νερό στην κακιά μάγισσα και την έλιωσε».





Ειδήσεις σήμερα:

Τσίπρας: Μηνύματα και… καράβια στην ορκωμοσία Λούλα

Καιρός: «Ανοιξιάτικος» μέχρι και τα Φώτα - Προβληματισμός για τις υψηλές θερμοκρασίες

Προϋπολογισμός 2023: Τα μετρά 4,8 δισ. ευρώ και η «ασφάλεια» του αποθεματικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης