Μαρίνα Ασλάνογλου: Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός

Μαρίνα Ασλάνογλου: Όταν γνώρισα τον σύζυγό μου, δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός

Όσα δήλωσε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της και τον ρόλο του ως πατέρας 

marina_aslanoglou
Η Μαρίνα Ασλάνογλου μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, αλλά και την καθημερινότητά της.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και αρχικά, αναφέρθηκε στον σύζυγό της και τον ρόλο του ως πατέρας.

«Ο Δήμος ήξερε για μένα πως ήθελα να γίνω μαμά κι ήθελε κι εκείνος να κάνουμε οικογένεια. Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και δεν το λέω, επειδή είναι ο άντρας μου, αλλά πραγματικά ασχολείται με τον Κωνσταντίνο κι ο Κωνσταντίνος κοιμάται πολλά βράδια με τον μπαμπά του», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, πολλές φορές δεν έχουν ανάγκη την παρουσία της και ο γιος της τη διώχνει. «Μου λένε "φύγε από δω, δεν σε θέλουμε εσένα, θέλουμε να είμαστε οι άνδρες μόνοι μας". Ο μικρός έχει τρέλα με τον μπαμπά του και μου αρέσει αυτό, γιατί κάνουν πολλά πράγματα μαζί», εξηγεί.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpfyw0ma5yll)
Κλείσιμο

Όσο για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, δήλωσε: «Τον Δήμο τον γνώρισα στο αεροδρόμιο, πηγαίναμε στη Σκιάθο. Ήξερα ότι είναι από εκεί και είναι δικηγόρος, οπότε λέω "τέλεια, βαρετά" και έγινε το ακριβώς αντίθετο. Έχει άλογα, κάνει ιππασίες, ειδικές δυνάμεις και αλεξίπτωτα, έχει τρέλα με τη φύση. Δηλαδή πως να το πω; Δεν κάθεσαι ήσυχη ποτέ μαζί του».

Τέλος, ανέφερε πως ο σύζυγός της δεν ήξερε καν ότι είναι ηθοποιός, όταν τη γνώρισε. «Δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός. Αφού όταν με γνώρισε, αναρωτήθηκε "ηθοποιός; Που παίζεις; Στην τηλεόραση;". Και του είπα ότι δεν παίζω στην τηλεόραση, αλλά στο θέατρο και του είπα πως τότε, έπαιζα τον μονόλογο Τζόρνταν. Ήρθε και το είδε, ενθουσιάστηκε και το λέει ακόμα και τώρα. Έχει καταλάβει και τη δουλειά μου και δεν ζηλεύει, δεν έχουμε θέματα, είτε είμαι στην τηλεόραση, είτε είμαι στο θέατρο, είτε βγαίνω με συναδέλφους», δήλωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Λίνα Κοεμτζή: Ας είναι η τελευταία που «έφυγε», λέει η μητέρα της κρατώντας αγκαλιά την εγγονή της

O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει μπάτλερ για τη βίλα του στην Πορτογαλία και δίνει μισθό 6.000 ευρώ

Αύξηση του κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου προανήγγειλε ο Μητσοτάκης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης