J2US: Ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα είναι οι μεγάλοι νικητές - Δείτε βίντεο

J2US: Ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα είναι οι μεγάλοι νικητές - Δείτε βίντεο

Τα τέσσερα ζευγάρια του τελικού ερμήνευσαν τρία κομμάτια - Τη σκηνή μοιράστηκαν Βανδή και Μάστορας - Το μουσικό σόου επιστρέφει στον Alpha τον προσεχή Φεβρουάριο

Collage_Maker-01-Jan-2023-03_56-AM
O Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας) είναι οι μεγάλοι νικητές του J2US, το οποίο ολοκληρώθηκε με την έλευση του νέου Έτους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpg7s8rkk1yx)


Ο παραγωγός και παρουσιαστής του μουσικού σόου του Alpha, Νίκος Κοκλώνης, το βράδυ του Σαββάτου λίγο πριν φύγει το 2022 εμφανίστηκε με την πιο γιορτινή διάθεση, έχοντας στο πλευρό του τόσο την κριτική επιτροπή όσο και όλους τους παίκτες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpg7g0xnxgy1)


Κλείσιμο
Ο μεγάλος τελικός του Just the Two of Us τα είχε όλα σε μεγάλες δόσεις! Τραγούδι, χορό, συγκίνηση, γενναιοδωρία, ευχές, χαμόγελα και πολύ κέφι που «μεταδόθηκε» φυσικά και στο τηλεοπτικό κοινό που επέλεξε να κάνει αλλαγή χρονιάς μαζί με την Καίτη Γαρμπή, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή, τη Βίκυ Σταυροπούλου και την Κατερίνα Στικούδη και τα 13 ζευγάρια, εν των οποίων όμως μόνο τα 4 έμελλε να διεκδικήσουν την μεγάλη νίκη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpgc10rdqvkx)


Η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Ματίνα Νικολάου με τον Βασίλη Πορφυράκη, ο Λευτέρη Μητσόπουλο με την Λόλα και ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα ερμήνευσαν τρία κομμάτια στη σκηνή με μοναδικό στόχο να κερδίσουν την θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpgb2425b8kp)



To εντυπωσιακό show τραγουδιού έκανε φινάλε με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο, με τις Μέλισσες, όπου τραγούδησαν  για πρώτη φορά επί σκηνής με την Δέσποινα Βανδή.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpgch8qs9q2p)


Περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής (1/1) ο παρουσιαστής και παραγωγός του λαμπερού σόου κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα, με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού να χρίζει νικητές του J2US τον Λευτέρη Μητσόπουλο και τη Λόλα!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpgg1pjhpss9)



Ειδήσεις σήμερα:

Λίνα Κοεμτζή: Ας είναι η τελευταία που «έφυγε», λέει η μητέρα της κρατώντας αγκαλιά την εγγονή της

O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει μπάτλερ για τη βίλα του στην Πορτογαλία και δίνει μισθό 6.000 ευρώ

Αύξηση του κατώτατου μισθού από 1η Απριλίου προανήγγειλε ο Μητσοτάκης στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης