Κόρτνεϊ Λοβ: Στρέφεται εναντίον του Μπραντ Πιτ - «Με καταδίωκε για να κάνει ταινία για τον Κερτ Κομπέιν»

Κόρτνεϊ Λοβ: Στρέφεται εναντίον του Μπραντ Πιτ - «Με καταδίωκε για να κάνει ταινία για τον Κερτ Κομπέιν»

«Έχασα τη δουλειά μου, έμαθα ξαφνικά ότι απολύομαι εξαιτίας του» αναφέρει για τον ρόλο της «Μάρλα Σίνγκερ» στην ταινία «Fight Club»

kortnei_lov
H Κόρτνεϊ Λαβ στράφηκε δημόσια εναντίον του Μπραντ Πιτ και αποκάλυψε πως εκείνος ήταν ο υπεύθυνος που απολύθηκε από το «Fight Club», αφού δεν του επέτρεψε να κάνει μια ταινία για τον σύζυγό της, Κερτ Κομπέιν, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η χήρα του ροκ σταρ μίλησε στο podcast «WTF» και αποκάλυψε πως ο ρόλος της «Μάρλα Σίνγκερ» ήταν αρχικά, δικός της, πριν δοθεί στην Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Ωστόσο, η διαφωνία που είχε με τον Μπραντ Πιτ, της τον στέρησε. «Δεν θα άφηνα τον Μπραντ να παίξει τον Κερτ. Αν δεν με καταλαβαίνεις, δεν καταλαβαίνεις τον Κερτ και δεν νιώθω όπως εσύ, Μπραντ», είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε μάλιστα, πως ενώ πέρασε από οντισιόν και είχε ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον σκηνοθέτη για τον ρόλο, όταν τελικά ζήτησε να μάθει τον λόγο που δεν θα παίξει στην ταινία, η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: «Δεν μπορείς να απολυθείς από μια δουλειά που δεν πήρες».

«Ο Μπραντ με έσπρωξε στην άκρη. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που "κανονίζει τις δουλειές του" και το πώς ασκεί τη δύναμή του. Έχασα τη δουλειά μου, έμαθα ξαφνικά ότι απολύομαι», εξήγησε η Κόρτνεϊ Λοβ.

Σε νέα της ανάρτηση στο Instagram, η χήρα του Κομπέιν δήλωσε πως «ο Μπραντ Πιτ συνέχισε να την καταδιώκει, προσπαθώντας να κάνει τελικά την ταινία για τον μουσικό μέσω του στούντιο παραγωγής Plan B».

«Του είπα ξανά όχι, αλλά δεν ακούστηκα. Με αγνόησε. Είπα την ιστορία μου στο podcast, γιατί αισθάνθηκα ότι ο Πιτ δεν θα σταματούσε να κυνηγάει τον Κερτ, αν δεν το έλεγα δημόσια», έγραψε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να τσακωθεί με τον ηθοποιό.

coutrney


«Δεν θέλω ο Μπραντ να είναι θυμωμένος μαζί μου, αλλά θέλω να τα πάει καλύτερα. Δεν κάνω επίθεση. Αδερφέ Πιτ, σου εύχομαι να είσαι καλά, αληθινά», συνέχισε στην ανάρτησή της, τονίζοντας πως τον απολαμβάνει περισσότερο ως σταρ του κινηματογράφου, παρά ως παραγωγό βιογραφιών.

«Αν είσαι θυμωμένος μαζί μου, τότε αυτό είναι δικό σου πρόβλημα», καταλήγει η Κόρτνεϊ Λοβ.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης