Κιμ Κατράλ: Διηγείται μια άγνωστη ιστορία με τη Βίβιεν Γουέστγουντ

Κιμ Κατράλ: Διηγείται μια άγνωστη ιστορία με τη Βίβιεν Γουέστγουντ

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός για τη σχεδιάστρια που έφυγε από τη ζωή 

kim_katral
Η Βίβιεν Γουέστγουντ έφυγε από τη ζωή τη Πέμπτη σε ηλικία 81 ετών. Η θρυλική σχεδιάστρια μόδας είχε ντύσει μερικούς από τους διασημότερους αστέρες του Χόλιγουντ. Ανάμεσα σε αυτούς και τις ηθοποιούς της δημοφιλούς σειράς, «Sex and the City».

Η Κιμ Κατράλ μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση, μετά την ανακοίνωση του θανάτου της Γουέστγουντ και μοιράστηκε με το κοινό της μια άγνωστη ιστορία από την εποχή που φόρεσε μια από τις δημιουργίες της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια κοινή τους φωτογραφία και κάτω από αυτή διηγήθηκε την ιστορία τους.

«Μια πραγματική ιδιοφυία που δεν έχασε ποτέ το θάρρος της. Ένας στιλίστας από το Λος Άντζελες μου είχε στείλει τρία φορέματα από διάφορους σχεδιαστές για τις πρεμιέρες μιας ταινίας στο Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Νέα Υόρκη. Τα ρούχα έφτασαν στο ξενοδοχείο μου στο Λονδίνο βρώμικα, δεν ήταν κολακευτικά και χρειάζονταν μετατροπές. Ήμουν απογοητευμένη μέχρι που ένας φίλος με πήγε στο ατελιέ της Βίβιεν Γουέστγουντ. Μου έφτιαξε ένα καινούριο φόρεμα μέσα σε τρεις ημέρες και δύο ακόμα για τις πρεμιέρες. Δεν ξέχασα ποτέ τη γενναιοδωρία της και την καλοσύνη της, που το έκανε αυτό πραγματικότητα και έσωσε την ημέρα. Είσαι ένας θρύλος», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης