Βαγγέλης Γερμανός: «Δεν θα έγραφα τραγούδια στη Φουρέιρα, αφού τραγουδάει εγγλέζικα»

Βαγγέλης Γερμανός: «Δεν θα έγραφα τραγούδια στη Φουρέιρα, αφού τραγουδάει εγγλέζικα»

«Όλο το γκλάμουρ και το στρας μου φαίνονται “εξωμουσικά”» συμπλήρωσε 

vaggelis_germanos
Ο Βαγγέλης Γερμανός μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στο φροντιστήριο που είχε κατά το παρελθόν και στην «επίθεση» από μία γιαγιά που δέχτηκε σε συναυλία. Επιπλέον ο τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός αναφέρθηκε στον λόγο που δεν θα έγραφε τραγούδια στην Ελένη Φουρέιρα.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά σχέδια που είχε από την παιδική του ηλικία: «Μικρός έλεγα πως όταν μεγαλώσω θα γίνω περιπτεράς, γιατί είχε όλα τα παραμυθία, σοκολάτες και καραμέλες. Είχα 5 χρόνια φροντιστήριο μαθηματικών. Εισπράττω αγάπη, όταν τους συναντάω σήμερα» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Γερμανός.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpeypbjce3kh)

Κλείσιμο
Για την «επίθεση» που δέχτηκε από μία γιαγιά: «Μια γιαγιά μου είπε "ντροπή, αίσχος" για το τραγούδι "στην μπανιέρα δυο δυο". Δεν είμαι υπέρ του να κατακρίνει κάποιος τη ραπ ή την τραπ, το να είσαι υπέρ της βίας δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τους λόγους που δεν θα έγραφε τραγούδια στην Ελένη Φουρέιρα και αποκαλύπτοντας ποιά είναι η γνώμη του για την Πάολα: «Δεν θα έγραφα τραγούδια στην Φουρέιρα, αφού τραγουδάει εγγλέζικα… όλο το γκλάμουρ και το στρας μου φαίνονται “εξωμουσικά”. Την Πάολα με άλλο υλικό θα την άκουγα, δεν υποτιμώ τίποτα, όλα αξίζουν τον σεβασμό μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη για sex trafficking - Μία... πίτσα και η κόντρα με την Τούνμπεργκ οδήγησε τις αρχές στα ίχνη του


Βίντεο: Πώς ο αστυνομικός έσωσε το βρέφος με ΚΑΡΠΑ - «Κοίτα τα ματάκια του, ξύπνησε», φώναξε στη μητέρα


Ο Μιχάλης Λιάπης άνοιξε μαγαζί με γλυκά του κουταλιού στο Καρπενήσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης