Κλέλια Ανδριολάτου: Αποκαλύπτει αν θα εμφανιστεί με το νέο της κούρεμα στο «Maestro 2»

Κλέλια Ανδριολάτου: Αποκαλύπτει αν θα εμφανιστεί με το νέο της κούρεμα στο «Maestro 2»

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού 

klelia_andiolatou_
H Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε τόσο στον ρόλο της στο «Maestro», όσο και στην απήχηση που έχει η δημοφιλής σειρά στο Netflix.

Η ηθοποιός, η οποία εδώ και αρκετό καιρό έχει αλλάξει το κούρεμά της απάντησε και στο ερώτημα, αν θα εμφανιστεί με αυτό το νέο λουκ και στον δεύτερο κύκλο της σειράς, ενώ σχολίασε και το πώς προέκυψε η συμμετοχή της στο «Maestro».

Κάνοντας αναφορά στα συναισθήματά της όταν χτύπησε το τηλέφωνο, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να της κάνει την πρόταση για τη σειρά: «Από τη στιγμή που τέλειωσα τη σχολή, όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά το κυνήγησα, πήγα σε ό,τι οντισιόν υπήρχε. Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης περίμενα αυτή την εξέλιξη, πάντα έκανε δουλειές που είχανε εγγύηση στην ποιότητα».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpexot4k0r0x)

Μιλώντας για το γεγονός πως το «Maestro» βρίσκεται στο Netflix και σε λίγες ημέρες η σειρά αναμένεται να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα streaming: «Εννοείται ότι χαίρομαι που το «Maestro» θα πάει στο Netflix, όλη η ομάδα το χαίρεται. Μετά τα γυρίσματα για το "Maestro" κρατήσαμε σχέσεις με τους ανθρώπους από το νησί. Έκανα λίγα και γρήγορα μαθήματα για να μάθω πιάνο και να παίζω στο "Maestro"» είπε σχετικά με την επιτυχία της σειράς.

Για τα γυρίσματα, η Κλέλια Ανδριολάτου τόνισε πως «πηγαίνουμε στο γύρισμα του «Maestro» και είμαστε σαν να έχουμε φτιάξει μια οικογένεια. Ο δεύτερος κύκλος γράφεται τώρα».

Όσον αφορά στον αν θα κρατήσει το κοντό κούρεμά της για τον δεύτερο κύκλο: «Δε νομίζω, για να δούμε. Θα δούμε».

Σχετικά με τον χαρακτήρα και τις συνήθειές της, η νεαρή ηθοποιός επισήμανε πως: «Τροφοδοτούμαι μέσα από τη δουλειά μου. Είμαι αρκετά κοινωνική, εύκολη στην παρέα, αλλά είναι στιγμές που θέλω να είμαι μόνη στο σπίτι».


Ειδήσεις σήμερα:

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη για sex trafficking - Μία... πίτσα και η κόντρα με την Τούνμπεργκ οδήγησε τις αρχές στα ίχνη του


Βίντεο: Πώς ο αστυνομικός έσωσε το βρέφος με ΚΑΡΠΑ - «Κοίτα τα ματάκια του, ξύπνησε», φώναξε στη μητέρα


Ο Μιχάλης Λιάπης άνοιξε μαγαζί με γλυκά του κουταλιού στο Καρπενήσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης