Αντώνης Πρέκας για Νίκο Μουτσινά: «Η αλαζονεία και ο εφησυχασμός κάνουν κακό»

Αντώνης Πρέκας για Νίκο Μουτσινά: «Η αλαζονεία και ο εφησυχασμός κάνουν κακό»

Δείτε το βίντεο με τα σχόλια του συγγραφέα για τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχόλησαν τα μέσα ενημέρωσης τη φετινή χρονιά

Prekas-Moutsinas
Ο Αντώνης Πρέκας παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκε σε όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που απασχόλησαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τη φετινή χρονιά.

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας αρχικά αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και σχολίασε τις πρωινές εκπομπές αμφότερων: «Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, από την αρχή, έπασχε από ταυτότητα. Ήθελε η εκπομπή να είναι πάνω του για να αποδείξει ότι είναι σοβαρός δημοσιογράφος. Η Φαίη Σκορδά παρουσίασε τον εαυτό της ως πασιονάρια εναντίον όλων των κακοποιημένων και αδικημένων, αλλά το βρήκε μπροστά της».

Μιλώντας για τον Νίκο Μουτσινά, την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου, ο Αντώνης Πρέκας σημείωσε: «Η αλαζονεία και ο εφησυχασμός κάνουν κακό. Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν πρόλαβε να αφήσει αποτύπωμα. Η Κατερίνα Καινούργιου έχει χούι να τσακώνεται στα social media, δεν της κάνει καλό. Δεν μπορείς να λες Super Κατερίνα γιατί δεν έχεις γίνει ακόμα αυτό το αστέρι».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp9xh7l9xfo1)
Κλείσιμο


Κλείνοντας, τις δηλώσεις του μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και για όλα τα δημοσιεύματα που περιστρέφονταν γύρω από το όνομά της, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη: «Υπήρχε μια αυλή που καλλιεργούσε τη βασιλική συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου», ενώ για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη είπε: «Έχει δημιουργήσει, και δεν το λέω ως κακό, μια μανιέρα με ομόφυλα φιλιά και παραβατικούς έρωτες. Το ότι πήγε στο Netflix είναι κάτι εντυπωσιακό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ειδήσεις σήμερα

Νέος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος

Στον ανακριτή οι έξι ανήλικοι που συνελήφθησαν για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον

Μισό εκατομμύριο κρούσματα Covid-19 την ημέρα σε μία μόνο πόλη της Κίνας, λέει αξιωματούχος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης