Μαριέττα Χρουσαλά για τον σύζυγό της: Μοιάζουμε πολύ, ξεδιπλωνόμαστε παρέα όλα αυτά τα χρόνια

Μαριέττα Χρουσαλά για τον σύζυγό της: Μοιάζουμε πολύ, ξεδιπλωνόμαστε παρέα όλα αυτά τα χρόνια

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, τη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά και τη συμμετοχή της στα καλλιστεία

marietta_hrousala
Η Μαριέττα Χρουσαλά έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απόφασή της να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να αφήσει την τηλεόραση, αλλά και στη γνωριμία με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, θυμήθηκε την εποχή που συμμετείχε στα καλλιστεία.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε πάρα πολύ να πάω. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, ο αδερφός μου με παρότρυνε να του κάνουμε το χατίρι και έστειλε την αίτηση στα καλλιστεία. Το έκανε για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου, να χαρεί. Πρόλαβε τα καλλιστεία. Έφυγε ανήμερα των Miss Universe στον Παναμά, η παραγωγή δεν μου είπε τίποτα. Ήμουν 20 χρονών τότε. Το έμαθα όταν επέστρεψα στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp89fftb5wbt)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην οικογένειά της και μίλησε για τα παιδιά της και τις σχέσεις τους. «Η κόρη μου είναι 10 ετών, ο γιος μου θα γίνει 8 σε λίγους μήνες και ο μικρούλης θα γίνει πέντε σε λίγες εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι με την κόρη μου είμαστε φίλες και ότι θα το διατηρήσω αυτό. Μιλάμε, μου λέει τα θέματά της, με τις φίλες της, διαλέγουμε μαζί ρούχα για τα πάρτι. Ο γιος μου ο μεσαίος είναι πιο πολύ με τους φίλους του. Θέλει να έχει μια μπάλα και να τη βαράει όλη μέρα. Ο μικρούλης είναι ακόμα μωράκι, πιο αγκαλίτσας», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp89wvko32wx)

Τέλος, μίλησε για τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και τον τρόπο που γνωρίστηκαν. «Μοιάζουμε πολύ σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες. Ξεδιπλωνόμαστε παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δύο ακάλεστοι», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp89xwtzfpjt)

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης