Χένρι Καβίλ: Τον κατηγορούν για τοξική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες του «Witcher»

Χένρι Καβίλ: Τον κατηγορούν για τοξική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες του «Witcher»

Κανείς δεν είχε παράπονο για τον ηθοποιό στην 1η σεζόν, όμως η συμπεριφορά του ενόχλησε τις συνεργάτιδές του στη συνέχεια

henry_cavill
Αν και ο Χένρι Καβίλ θεωρείται ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού και ειδικότερα, των γυναικών, φήμες τον θέλουν να έχει κατηγορηθεί για τοξική συμπεριφορά απέναντί τους από την παραγωγή του «Witcher».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, ως επί το πλείστον, ο Καβίλ θεωρείται ένας αξιοπρεπής και προσιτός ηθοποιός. Ωστόσο, μία μερίδα ανθρώπων αναφέρει πως ο σταρ δεν ήταν έτσι, όταν πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, οι φήμες θέλον τον ηθοποιό να συμπεριφέρεται με ασέβεια στις γυναίκες της παραγωγής, όπως τις σεναριογράφους, τη σκηνοθέτιδα και άλλες από το συνεργείο.

Ξεκαθαρίζεται ότι ουδέποτε ο ηθοποιός κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα με ορισμένους celebrities. Οι μόνες κατηγορίες που του καταλογίζουν είναι η ασεβής συμπεριφορά του και η περιφρόνηση που εξέπεμπε προς τις γυναίκες στο σετ.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Χένρι Καβίλ συμπεριφερόταν σαν «νταής». Μάλιστα, πολλοί τον κατηγόρησαν ότι υιοθέτησε αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς από τα βιντεοπαιχνίδια, στα οποία ήταν εθισμένος. Άλλωστε, οι χαρακτήρες των παιχνιδιών δράσης δεν φημίζονται για την ευγένειά τους.

Κλείσιμο
Ο χαρακτήρας του λέγεται πως άλλαξε μετά την πρώτη σεζόν. Στην αρχή των γυρισμάτων, όλοι έκαναν λόγο για έναν ευγενικό ηθοποιό. Όμως, άλλαξαν γνώμη στη συνέχεια. Στη 2η και 3η σεζόν της σειράς, ο Καβίλ ήταν άλλος άνθρωπος, ενώ αναφέρεται πως έφτασε μέχρι και να αλλάξει το σενάριο της σειράς, χωρίς να ενημερώσει καν τις σεναριογράφους.

cavill

Πρόσφατα, ο ηθοποιός απολύθηκε από το δημοφιλές franchise του Superman, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε μια λεπτομερή ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μόλις είχα μια συνάντηση με τον Τζέιμς Γκαν και τον Πίτερ Σάφραν και τα νέα είναι θλιβερά. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Superman. Μιας και μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, τα νέα αυτά δεν είναι και τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτό, καλή τύχη.

Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε..... Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δεν θα περάσει ποτέ».


Δείτε την ανάρτηση του Χένρι Καβίλ στο Instagram



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης