Υβόννη Μαλτέζου: «Με στρίμωξε ένας παραγωγός στο θέατρο»

Υβόννη Μαλτέζου: «Με στρίμωξε ένας παραγωγός στο θέατρο»

 «"Ένα φιλάκι και θα σε κάνω πρωταγωνίστρια" μου είχε πει ο συγκεκριμένος άνθρωπος» - Δείτε το βίντεο 

Maltezou_
H Υβόννη Μαλτέζου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για την πορεία της στον χώρο του θεάτρου, τις δουλειές στην τηλεόραση, αλλά αναφέρθηκε και στα περιστατικά κακοποίησης που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Η ηθοποιός μιλώντας  για το κίνημα του MeToo, αποκάλυψε τις δικές της εμπειρίες και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει στον χώρο του θεάτρου: «Θυμώνω πολύ με το θέμα της εξουσίας στους νεότερους ανθρώπους, που εκβιάζουν και παραβιάζουν τη θέλησή τους. Είχα κι εγώ ένα μικρό στιγμιότυπο. Ένας παραγωγός μου είχε κάνει πρόταση, είχα πάει να τον δω στο θέατρο».

«Με στρίμωξε πίσω από κάτι σκηνικά και μου είπε αυτός ο άνθρωπος: ένα φιλάκι και θα σε κάνω πρωταγωνίστρια. Του λέω δεν θέλω να γίνω πρωταγωνίστρια. Τον έσπρωξα και έφυγα. Τώρα πια έχουν συνείδηση και θα ρίξουν τους τόνους. Οι πόρτες δεν θα κλείνουν, θα δίνεις οντισιόν με ανοιχτή την πόρτα. Θα έχουν τον φόβο» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp43vkd202vd)


Μιλώντας για την επαγγελματική της πορεία στην υποκριτική: «Έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό όταν ήμουν 17 χρονών. Πήγαινα παράλληλα τις δύο τάξεις του Γυμνασίου με το Εθνικό. Εκεί μας έπιασε και η Χούντα. Έπρεπε να υπογράψεις ένα χαρτί φρονημάτων, που δεν υπήρχε περίπτωση να υπογράψω κάτι τέτοιο. Κι έτσι κάναμε το Ελεύθερο Θέατρο».

Όσον αφορά στις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση ανέφερε: «Για ένα μεγάλο διάστημα δεν δούλευα, μεγάλωνα τον γιο μου για περίπου 10 χρόνια. Την επανεμφάνιση στην τηλεόραση τη χρωστάω στον Κώστα Κουτσομύτη, στον “Μεγάλο Θυμό”. Μετά ήρθε το “Είσαι το Ταίρι μου”, που ήταν πολύ καλή παραγωγή. Εκεί νιώθεις ότι απογειώνεσαι. Νιώθω συγκίνηση για εκείνη τη σειρά, γιατί λείπει ο Δημήτρης Καμπερίδης που έκανε τον άντρα μου. Το βλέπω και δεν το βλέπω».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα


Παρέμβαση του Κίσινγκερ - Πώς θα αποφύγουμε έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο, να μην αποδυναμωθεί η Ρωσία

Πώς θα γίνεται η αίτηση και η πίστωση των χρημάτων του Market Pass – Παραδείγματα

Ελληνοτουρκικό τετ α τετ Μπούρα - Καλίν στις Βρυξέλλες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης