Γιατρομανωλάκης για Μητσοτάκη: «Όταν του είπα ότι είμαι γκέι, είπε "ναι και;"»

Γιατρομανωλάκης για Μητσοτάκη: «Όταν του είπα ότι είμαι γκέι, είπε "ναι και;"»

«Την κάναμε την κουβέντα γιατί ήθελα να είμαι καθαρός» επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτισμού - Δείτε το βίντεο

giatromanwlakis346
Ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης παραχώρησε μία συνέντευξη στον  Γιώργο Λιάγκα.

Ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε και στον λόγο, για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Ο υφυπουργός αποκάλυψε μάλιστα και την αντίδραση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, όταν του μίλησε για τη σεξουαλικότητά του.

«Ο κυριότερος λόγος είναι επειδή θεωρώ ότι δεν είναι κάτι για το οποίο κάποιος πρέπει να ντρέπεται ή να το κρύβει. Επίσης, δεν θα ήθελα κανείς να νομίζει ότι όταν θα έχω μπει στην πολιτική θα έρθει και θα μου πει ‘σε κρατάω και θα το αποκαλύψω’ και θεωρώ ότι για μένα είναι πολιτικό θέμα τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας» είπε αρχικά ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης στο «Πρωινό».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cp36sdadk9ah)

«Εγώ δεν έχω φωτογραφηθεί στο σπίτι μου με το έλατο πίσω και να πω ότι είμαι με τον σύντροφό μου. Είμαι πολύ προσεκτικός, γιατί ξέρω ότι θα κριθώ λίγο πιο αυστηρά» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

«Δεν έχω αλλάξει το ποιος είμαι και νομίζω ότι η συμπεριφορά μου θα ήταν ίδια και στρέιτ να ήμουν. Και στρέιτ να ήμουν, προτιμώ να μιλά για μένα η δουλειά μου από το να κάνω lifestyle εμφανίσεις» πρόσθεσε, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, ρωτήθηκε για το πώς τον αντιμετώπισε ο πρωθυπουργός, όταν του μίλησε για τη σεξουαλικότητά του.

«Όταν μου πρότεινε να μπω στην κυβέρνηση, τους είπα "παιδιά το ξέρετε ότι είμαι γκέι". Την κάναμε την κουβέντα γιατί ήθελα να είμαι καθαρός και να του πω "κοίτα, δεν θέλω να σου δημιουργήσω πρόβλημα ενδεχομένως", γιατί μπορεί ένα κομμάτι του κοινού να αντιδράσει σε αυτό. Όταν του το είπα μου απάντησε: «Ναι… και;» και κάπου εκεί τελείωσε» ανέφερε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης.


Ειδήσεις σήμερα:

'Ερχεται απότομη υποχώρηση της θερμοκρασίας - O καιρός προς τα Χριστούγεννα

Στη φυλακή δύο από τους πέντε μαθητές που πήγαν να βιάσουν 14χρονη στην Κόρινθο

Ισόβια για κανίβαλο που σκότωσε άνδρα με τον οποίο βγήκε ραντεβού και έφαγε τον έναν του όρχι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης