Η Κέιτ Γουίνσλετ για τα υποβρύχια γυρίσματα του «Avatar»: «Νόμιζα ότι ήμουν νεκρή»

Η Κέιτ Γουίνσλετ για τα υποβρύχια γυρίσματα του «Avatar»: «Νόμιζα ότι ήμουν νεκρή»

«Έβγαινα στην επιφάνεια και ρωτούσα αν πέθανα» αποκάλυψε η Χολιγουντιανή ηθοποιός που στερήθηκε το οξυγόνο για 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα

1kate_winslet_avatar_arthro
Στις 15 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Avatar: The Way of Water», το οποίο οι θαυμαστές περίμεναν εναγωνίως. Το σίκουελ του Avatar συνεχίζει από τον κόσμο της Πανδώρας, εκεί όπου κατοικούν τα Άβαταρ και όπου έχει αναπτυχθεί ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα στη Νεϊτίρι και στον Τζέικ.

Παλιοί και νέοι πρωταγωνιστές βρίσκονται στο διαγαλαξιακό σύμπαν του Τζέιμς Κάμερον, που πιάνει τη σκυτάλη 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Σάλι, του Τζέικ, της Νεϊτίρι και των παιδιών τους, τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομείνουν.
Η Κέιτ Γουίνσλετ, μια εκ των πρωταγωνιστριών της ταινίας, που συνεργάζεται ξανά με τον διάσημο σκηνοθέτη μετά τον θρίαμβο του Τιτανικού, αποκάλυψε με καινούριες δηλώσεις της, ότι νόμιζε πως πέθανε, όσο γύριζε τις υποβρύχιες σκηνές. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός με τον νέο της ρόλο, αναγκάστηκε να κινηματογραφήσει σκηνές κάτω από το νερό, καθώς με τον χαρακτήρα της Ρόναλ, της αρχηγού των Metkayina, μιας φυλής των Navi, «βυθίζεται» στον κόσμο της Πανδώρας.

Άλλωστε, οι υποβρύχιες κινηματογραφήσεις είναι στο... «στοιχείο» της Χολιγουντιανής ηθοποιού, καθώς στα γυρίσματα του «Τιτανικού» πέρασε μήνες μέσα στο νερό και μάλιστα είχε εμφανίσει σημάδια υποθερμίας.

Η 47χρονη ηθοποιός στέρησε από τον εαυτό της τον αέρα για επτά λεπτά και 15 δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας το ρεκόρ που μέχρι πρότινος, ανήκε στον Τομ Κρουζ, με 6 λεπτά κάτω από την επιφάνεια του νερού, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «Mission: Impossible — Rogue Nation» το 2011.
avatar__cleanup
Η Κέιτ Γουίνσλετ στέρησε από τον εαυτό της τον αέρα για 7 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα
Κλείσιμο

«Ήταν υπέροχο και ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και πιθανότατα δεν θα μπορέσω ποτέ να το κάνω ξανά. Η επιτυχία ήρθε στο τέλος μιας αρκετά έντονης προπόνησης τεσσάρων εβδομάδων και ήταν στη δεξαμενή κατάδυσης. Αλλά μου άρεσε» είχε δηλώσει η Κέιτ Γουίνσλετ στο περιοδικό Empire, για το ρεκόρ της.

Σε μία νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Total Film η Γουίνσλετ, έκανε γνωστό ότι σχεδόν βίωσε τον θάνατό της: «Έχω το βίντεο στο οποίο βγαίνω στην επιφάνεια και λέω "Είμαι νεκρή, πέθανα; Ήταν η ώρα μου;"», ενώ τόνισε το έντονο σοκ, το οποίο βίωσε τη στιγμή που βγήκε στην επιφάνεια του νερού και πήγε την πρώτη ανάσα.

Δείτε το βίντεο με την υποβρύχια σκηνή 
@the.tiser

Kate Winslet reacts to holding breath underwater for seven minutes on Avatar sequel. #avatar #katewinslet #hollywood #movies #fyp #foryou #trending

♬ original sound - The Advertiser - The Advertiser
Η σύνοψη της ταινίας
Το Avatar: The Way of Water διαδραματίζεται πάνω από 10 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ξεκινά να διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (Jake, Neytiri και των παιδιών τους), τα βάσανα που τους ακολουθούν, τα άκρα που θα φτάσουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που θα δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που θα υπομείνουν.
Avatar: The Way of Water | New Trailer

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία. Ο Σαμ Γουόρθινγκτον και η Ζόε Σαλντάνα επιστρέφουν στους ρόλους τους, ως Τζέικ και Νεϊτίρι, και ζουν με την οικογένειά τους, η οποία έχει μεγαλώσει σε νέους υποβρύχιους κόσμους στον ειδυλλιακό πλανήτη της Πανδώρας.

Μαζί τους επιστρέφουν οι: Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Στίβεν Λανγκ και Σιγκούρνι Γουίβερ, η οποία αναλαμβάνει νέο ρόλο. Οι Κέιτ Γουίλσλετ, Έντι Φάλκο και Βιν Ντίζελ είναι μεταξύ άλλων, οι νέοι πρωταγωνιστές στην ταινία.

Το «Avatar: The Way of Water» είναι η πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες συνέχειες της υπερπαραγωγής του 2009, με τις υπόλοιπες τρεις να κυκλοφορούν το 2024, το 2026 και το 2028, αντίστοιχα. Ο σκηνοθέτης ωστόσο, έχει αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή του στο «Empire» ότι μπορεί να μη σκηνοθετήσει τις δύο τελευταίες ταινίες του franchise.


Ειδήσεις σήμερα:

Επεισόδιο Θεοδωρικάκου - Σκουρλέτη στη Βουλή: «Τους τραμπουκισμούς να τους κάνετε στην Κουμουνδούρου»

«Στο Μάτι έκαψαν το παιδί μου, τους γονείς μου και τον αδερφό μου στον βωμό των φιλοδοξιών»

'Ερχεται απότομη υποχώρηση της θερμοκρασίας - O καιρός προς τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης