Μιχάλης Ρακιντζής: Χαίρομαι πολύ που είμαι καλεσμένος της Ρούλας στο «Σπίτι με το MEGA»

Μιχάλης Ρακιντζής: Χαίρομαι πολύ που είμαι καλεσμένος της Ρούλας στο «Σπίτι με το MEGA»

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 21:00 η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον τραγουδιστή 

Rakintzis_
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 21:00 η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Μιχάλη Ρακιντζή στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του.

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στα γυρίσματα της μουσικής εκπομπής του MEGA και απέσπασε δηλώσεις από τους καλεσμένους.

Ο τραγουδοποιός ανέφερε: «Χαίρομαι πολύ που είμαι καλεσμένος της Ρούλας, την ξέρω από το ξεκίνημά μου. Έχουμε κάνει πολλές εκπομπές μαζί. Είναι πολύ συγκινητικό. Το να κάνεις επάγγελμα αυτό που αγαπάς και να είναι και χόμπι μαζί είναι ο καλύτερος συνδυασμός».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp33s256xcxt)
Κλείσιμο

«Όταν μου είπαν για τον Μιχάλη Ρακιντζή, έτρεξα. Είναι ένας καλλιτέχνης που σέβομαι και εκτιμώ. Ανήκω στο φαν κλαμπ του» σχολίασε η Σοφία Βόσσου.

Η Σοφία Αρβανίτη με τη σειρά της αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Δικός σου για πάντα» στο οποίο έχει γράψει τους στίχους. Επίσης, αποκάλυψε ότι είναι περήφανη για αυτό το τραγούδι, αφού με αυτό ο Μιχάλης Ρακιντζής κλείνει πάντα τις συναυλίες του.

«Ο Μιχάλης Ρακιντζής είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εφηβείας μου. Είναι από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες, γιατί έχει ήθος, είναι σεμνός. Είναι πολύ ωραίος τύπος» σημείωσε η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Μόλις άκουσα ότι ο Μιχάλης Ρακιντζής θα είναι εδώ και να μην μου το επέτρεπαν θα είχα έρθει απέξω και θα χτυπούσα τις πόρτες. Είμαι φανατικός, ήμουν θαυμαστής του από την πρώτη στιγμή».

Ο Γιώργος Γκικοδήμας - από τους O.P.Α., ανέφερε: «Με τον Μιχάλη Ρακιντζή έχουμε συνεργαστεί σε live εμφανίσεις. Ακόμα, έχουμε υπάρξει συνδημιουργοί στη δουλειά του στο "Έτσι μου αρέσεi" και ειδικά με τη συνεργασία με τον Ian Gillan».

Ειδήσεις σήμερα:

'Ερχεται απότομη υποχώρηση της θερμοκρασίας - O καιρός προς τα Χριστούγεννα

Στη φυλακή δύο από τους πέντε μαθητές που πήγαν να βιάσουν 14χρονη στην Κόρινθο

Ισόβια για κανίβαλο που σκότωσε άνδρα με τον οποίο βγήκε ραντεβού και έφαγε τον έναν του όρχι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης