Γρηγόρης Βαλτινός: «Πέθανε η μητέρα μου και δεν ήμουν δίπλα της»
«Όταν πέθανε, ήμουν σε περιοδεία και αυτό είναι μία μαύρη τρύπα μέσα μου» συμπλήρωσε ο ηθοποιός
Ο Γρηγόρης Βαλτινός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Da», σε ένα ρόλο, που αποτελεί φόρο – τιμής στη μητέρα του, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας».
«Ο Da δεν είναι ένας άλλος, είναι η ίδια η μητέρα μου, είναι ρόλος φόρος – τιμής. Κάθε βράδυ, πριν ξεκινήσω την παράσταση την έχω στο μυαλό μου και νιώθω ότι παίζει εκείνη τον ρόλο» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Βαλτινός.
«Ήταν τα πάντα για μένα, μάνα και πατέρας, αδελφή. Δεν ξεπερνιέται ποτέ η απώλεια της μητέρας μου» ανέφερε ο ηθοποιός για τον θάνατο της μητέρας του που τον στιγμάτισε.
Τέλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός αποκάλυψε πως όταν η μητέρα του «έφυγε» από τη ζωή, εκείνος απουσίαζε σε περιοδεία: «Δεν ήμουν στην τελευταία στιγμή της μητέρας μου όταν πέθανε, ήμουν σε περιοδεία. Πέθανε και δεν ήμουν δίπλα της. Αυτό είναι μία μαύρη τρύπα μέσα μου… Πέταξα με το αεροπλάνο το πρωί, κάναμε την κηδεία και το βράδυ έπαιξα στην παράσταση» ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.