Μάρω Λύτρα: Διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου - «Κοιτάω μπροστά και προχωράω»

Μάρω Λύτρα: Διαζύγιο μετά από πέντε χρόνια γάμου - «Κοιτάω μπροστά και προχωράω»

Με μερικά insta stories ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Theo Pappas η τραγουδίστρια

maro_litra
H Μάρω Λύτρα αποφάσισε να χωρίσει με τον σύζυγό της, Τheo Pappas μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story και το ειδύλλιό της με τον Κώστα Καραφώτη, θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της στο Instagram την είδηση, καθώς όπως είπε «ήταν ανέκαθεν ανοιχτό βιβλίο».

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στην Ορθόδοξη εκκλησία του Ευαγγελισμού στο Μόντρεαλ τον Ιούνιο του 2017. Ωστόσο, τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά μεταξύ τους.

Για έναν χρόνο το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο, όπως αποκάλυψε η Μάρω Λύτρα με μία σειρά από Instagram stories, εκδόθηκε επισήμως το διαζύγιό τους.

«Έχοντας διαβάσει κάποια πρόσφατα άρθρα σε sites, σχετικά με την ζωή και την πορεία μου στην Ελλάδα, τη νέα μου ζωή στον Καναδά και τον γάμο μου, θεώρησα πως ήρθε η στιγμή να πω την αλήθεια μου στους fans μου και στους ανθρώπους που συνεχίζουν να με στηρίζουν και να με αγαπούν. Όλα αυτά τα χρόνια στα πάνω μου και στα κάτω μου, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και αυτό δεν έχει αλλάξει», έγραψε αρχικά.

«Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας, γάμου και κοινής ζωής, πριν από έναν χρόνο αποφασίσαμε με τον Theo πως θα ήταν καλό και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έτσι λοιπόν μετά από έναν χρόνο σε διάσταση τον Οκτώβριο εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό μας», συνεχίζει.

Κλείσιμο
Κλείνοντας, αναφέρει: «Θα ήθελα να ξέρετε όλοι, εσείς οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, πως είμαι καλά εστιάζω στη δουλειά και τον εαυτό μου και συνεχίζω να κοιτάω μπροστά και να προχωράω. Μου λείπετε όλοι τόσο και εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να βρεθώ ξανά κοντά σας έστω και για λίγο. Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές. Σας αγαπώ. Μάρω».

Δείτε τα story:

λυττρα

μαρτω2

2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης