Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο πατέρας μου βοηθούσε τον κόσμο που είχε πραγματικά ανάγκη»

Στάθης Αγγελόπουλος: «Ο πατέρας μου βοηθούσε τον κόσμο που είχε πραγματικά ανάγκη»

Ενώ αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό που έχει βιώσει στη νυχτερινή διασκέδαση - Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του

Stathis_Aggelopoulos
Ο Στάθης Αγγελόπουλος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την πορεία του στη μουσική, τον πατέρα του Μανώλη Αγγελόπουλο, αλλά και τα περιστατικά που έχει βιώσει στη νυχτερινή διασκέδαση.

Μιλώντας για τον αείμνηστο πατέρα του Μανώλη Αγγελόπουλο, ο λαϊκός τραγουδιστής δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο ξέρεις να έχεις αυτό το όνομα. Μπορεί να είσαι ταλαντούχος αλλά δεν είναι εύκολο να ανοίξεις όλες τις πόρτες. Πρέπει πάντα να αποδεικνύω ότι αξίζω και να συγκρίνομαι» δήλωσε και πρόσθεσε: «Όταν παώ κάπου, δεν μου λένε: πες το Κρύψε Με Στην Αγκαλιά Σου ή το Ζήσαμε. Μου λένε: θα μας πεις τα Μαύρα Μάτια Σου; Έχω αποδεχτεί το όνομά μου, ότι ο πατέρας μου είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα σε αυτή τη χώρα».

«Ο πατέρας μου ήταν large. Έβγαζε χρήματα, έδινε χρήματα. Πήγαινε κάποιος και του έλεγε: Μανώλη μου, θέλω να παντρέψω την κόρη μου αλλά δεν έχω χρήματα. Είχε πάρει αυτοκίνητο, είχε πάρει δώρα. Βοηθούσε τον κόσμο που είχε πραγματικά ανάγκη» αποκάλυψε για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του πατέρα του.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp0ls9s3bw61)
Κλείσιμο


Μιλώντας για τις συνεργασίες τους και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δυσκολίες που προέκυψαν στην καριέρα του ο Στάθης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Μου ‘χουν τύχει αρκετές φορές. Αναγκάζεσαι να φύγεις. Πόλεμο δυνατό αλλά τι να κάνουμε; Όχι να μου κλείσει απλά το μικρόφωνο, αλλά να σταματήσει η ορχήστρα να παίζει. Δόθηκε εντολή από τη μεγαλύτερη φίρμα τότε, μην πω το όνομά του, γιατί μου ζήτησε συγγνώμη πριν λίγο καιρό, και σταμάτησε η ορχήστρα. Όλο το μαγαζί τραγουδούσε acapella μαζί μου».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη στις Μπαχάμες ο έκπτωτος «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων» Σαμ Μπάνκμαν Φριντ

Η κακοκαιρία «χτυπά» δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο - Ασθενείς βροχές σήμερα και στην Αττική

Διόρθωσε τη ψήφο του ο ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκε υπέρ των €600 στους ενστόλου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης