GNTM: «Λύγισε» η Μιχαέλα μιλώντας με τον σύζυγό της

GNTM: «Λύγισε» η Μιχαέλα μιλώντας με τον σύζυγό της

«Τα πηγαίνω πολύ καλά και η Μάρα όχι τόσο» είπε αρχικά για την κόρη της, με την οποία συμμετέχουν μαζί στο ριάλιτι - Δείτε το βίντεο

mixaela_-gntm280
Η ημέρα που περίμεναν πολλές από τις διαγωνιζόμενες στο σπίτι του GNTM 5 έφτασε, μιας και τους δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι περισσότερες από αυτές συγκινήθηκαν έντονα, με τη Μιχαέλα Νόβακ-Μαρλή, να ξεσπά σε κλάματα, όταν άκουσε τον σύζυγό της, Γιώργο στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου.

Φανερά προβληματισμένη η Μιχαέλα Νόβακ-Μαρλή, που συμμετέχει στο παιχνίδι μαζί με την κόρη της, Μάρα, η οποία τις τελευταίες μέρες δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά είπε: «Τα πηγαίνω πολύ καλά και η Μάρα όχι τόσο καλά».

«Τώρα χάνεται ο σκοπός μου, εγώ γι’ αυτό ήρθα μέσα στο παιχνίδι, όχι για να προβάλλω τον εαυτό μου, αν την διώξουν δεν θέλω να κάτσω»
 πρόσθεσε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε το βίντεο
GNTM 5 | Τα κορίτσια επικοινώνησαν με τους κοντινούς τους ανθρώπους - Ξέσπασε η Αλεξία!


Ο σύζυγός της, της απάντησε: «Όχι αγάπη μου, δεν γίνεται έτσι, να μάθει και η Μάρα να παλεύει και να αγωνίζεται. Και στη ζωή της, αύριο – μεθαύριο που θα πάει στη δουλειά της, τι θα λένε οι άλλοι; “Ας μην πάμε εμείς καλά για να τα πηγαίνει καλά η Μάρα;” Όχι, να μάθει να αγωνίζεται, να βελτιώνεται, η ζωή έτσι είναι».

Τότε, η διαγωνιζόμενη κατέληξε, λέγοντας: «Θα τα λέω και εγώ συνέχεια από μέσα μου και θα προσπαθήσω να τα πιστέψω και εγώ, έτσι ώστε να μην τα παρατήσω σε περίπτωση που αποχωρήσει η κόρη μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθαναν τρία από τα παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη στη Βρετανία


Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα - Είχε εταιρεία real estate με τον σύζυγο

Μητσοτάκης: Παραλάβαμε 121 άθλιες εγκαταστάσεις - Σήμερα λειτουργούν 31 οργανωμένοι χώροι για μετανάστες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης