Κιτ Χάρινγκτον για Τζον Σνόου: «Το ότι πηγαίνει στο Τείχος είναι το μεγαλύτερο δώρο και η μεγαλύτερη κατάρα»

Κιτ Χάρινγκτον για Τζον Σνόου: «Το ότι πηγαίνει στο Τείχος είναι το μεγαλύτερο δώρο και η μεγαλύτερη κατάρα»

Ο ηθοποιός μίλησε σε συνέδριο στο Λος Άντζελες για τον ρόλο από το «Game of Thrones» που τον στιγμάτισε

John_Snow
Ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε ορισμένες από τις κρυφές πτυχές του «Τζον Σνόου» από τη δημοφιλή σειρά «Game Of Thrones», μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του σε ένα συνέδριο στο Λος Άντζελες την Κυριακή.

Ο 35χρονος ηθοποιός σχολίασε το φινάλε της σειράς τον Μάιο του 2019 και τη δολοφονία της Daenerys.

Ο Τζον Σνόου υπήρξε ένας από τους πιο δημοφιλής και αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς και ένας από τους λίγους που κατάφεραν να επιβιώσουν. Ο χαρακτήρας εισήχθη για πρώτη φορά ως ο μπάσταρδος γιος του Νεντ Σταρκ, τον οποίο υποδύθηκε ο Σον Μπιν.

Ωστόσο, οι εικασίες, που εκείνη την περίοδο έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, και αναφέρονταν στη γενεαλογία του Σνόου, επιβεβαιώθηκαν στο φινάλε της 7ης σεζόν, καθώς ο Μπραν Σταρκ (Άιζακ Χέμπστεντ-Ράιτ), έμαθε ότι ο Τζον Σνόου ήταν στην πραγματικότητα ο γιος του Rhaegar Targaryen και της Λιάνα Σταρκ. Το ζευγάρι, σύμφωνα όσα διαδραματίστηκαν στη σειρά, είχε παντρευτεί νόμιμα και απέκτησε στον Σνόου, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Aegon Targaryen, ο μοναδικός δηλαδή πραγματικός κληρονόμος του Σιδερένιου Θρόνου.

Παρά το δικαίωμα του, αρνήθηκε να αποδεχθεί την κληρονομιά στην όγδοη και τελευταία σεζόν, προκαλώντας διχασμό μεταξύ αυτού και της Daenerys Targaryen (ΕμίλιαΚλαρκ), με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί η Daenerys και ο Μπραν να γίνει τελικά ο νέος βασιλιάς του Westeros.

Η σειρά τελείωσε με τον Μπραν να καταδικάζει τον Σνόου στη Νυχτερινή Φρουρά, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τους υποστηρικτές της Daenerys.

«Στο τέλος του σόου, τον βρήκαμε σε εκείνο το κελί, ετοιμαζόταν να αποκεφαλιστεί και ήθελε να αποκεφαλιστεί. Το γεγονός ότι πηγαίνει στο Τείχος είναι το μεγαλύτερο δώρο και επίσης η μεγαλύτερη κατάρα» ανέφερε ο Χάρινγκτον.

«Πρέπει να επιστρέψει στο μέρος με όλη αυτή την ιστορία να τον βαραίνει και να ζήσει τη ζωή του σκεπτόμενος πώς σκότωσε τον Dany, και σκεπτόμενος την Ygritte, να πεθάνει στην αγκαλιά του, σε συνδυασμό με το γεγονός πώς κρέμασε τον Olly [Brenock O'Connor]. Και όντως έζησε τη ζωή του σκεπτόμενος όλο αυτά το τραύματα, και αυτό είναι το ενδιαφέρον» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός. 

«Λοιπόν, νομίζω ότι εκεί που τον αφήνουμε στο τέλος της παράστασης, υπάρχει πάντα αυτό το συναίσθημα… Νομίζω ότι θέλαμε ένα είδος χαμόγελου ότι τα πράγματα είναι εντάξει. Δεν είναι καλά» είπε στο τέλος.

Δείτε το βίντεο 
Kit Harington P1 Q&A at Game of Thrones Convention in Los Angeles 12/11/2022 (Iron Throne Panel)
Κλείσιμο

Η σειρά του Τζον Σνόου βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, με τον δημιουργό του Game of Thrones, George R.R. Martin να αποκαλύπτει ότι ο τίτλος θα είναι «SNOW». Επίσης, τόνισε ότι ήταν ο Κιτ Χάρινγκτον, που είχε την ιδέα να συνεχίσει την ιστορία του Σνόου, σε μια νέα σειρά.

«Ναι, ήταν ο Κιτ Χάρινγκτον που μας έφερε την ιδέα. Δεν μπορώ να σας πω τα ονόματα των σεναριογράφων/παρουσιαστών, αφού δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα για κυκλοφορία… αλλά ο Κιτ τους έφερε επίσης, τη δική του ομάδα, και είναι καταπληκτικοί» ανέφερε τον Ιούνιο.


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθαναν τρία από τα παιδιά που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη στη Βρετανία


Δεσμεύεται η περιουσία της Καϊλή στην Ελλάδα - Είχε εταιρεία real estate με τον σύζυγο

Μητσοτάκης: Παραλάβαμε 121 άθλιες εγκαταστάσεις - Σήμερα λειτουργούν 31 οργανωμένοι χώροι για μετανάστες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης