Πάολα: «Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός ο γάμος»

Πάολα: «Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός ο γάμος»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας

Paola
Η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τη νέα συνεργασία τους σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί κατά καιρούς, αλλά και στην κόρη της: «Κάθε χρόνο έχω πρόταση από τηλεόραση, ειδικά για τα talent show, αλλά είναι έξω από τον χαρακτήρα μου. Με ενοχλεί που η κόρη μου μπορεί να βρεθεί και κάπου αλλού με την παρέα της, αλλά θα το καταπολεμήσω» υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Πάολα σχολίασε: «Αν παντρευτώ θα είστε όλοι καλεσμένοι, δεν θα είναι κρυφός ο γάμος. Δεν υπάρχει απομόνωση, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου».

Σε ερώτηση σχετικά με τις εμφανίσεις της, οι οποίες έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως το τελευταίο διάστημα, επεσήμανε πως: «Στο παρελθόν φορούσα ό,τι υπάρχει, τώρα δεν φοράω τακούνια και δεν βάφομαι, ούτε πούδρα».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cozn4jyfua7d)


Ο Γιάννης Πλούταρχος με τη σειρά του αναφέρθηκε στην Πάολα, αλλά και στον γιο του, Γιώργο Κακοσαίο: «Η Πάολα είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει. Ο γιος μου δεν παίρνει πολύ τις απόψεις των άλλων, ακούει τους πάντες, αλλά θα κάνει αυτό που πιστεύει» είπε αρχικά. 

Ο τραγουδιστής σχολίασε και την ενασχόλησή του με τη ζωγραφική, η οποία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Απαντώντας μάλιστα σε ερώτημα για το ενδεχόμενο μίας έκθεσης ζωγραφικής, στην οποία θα παρουσιάσει τα έργα του, ο ίδιος υπήρξε κατηγορηματικός, λέγοντας ότι οι δημιουργίες του περιορίζονται στα πλαίσια της οικογένειάς του.

Κάνοντας λόγο για τη σύζυγό του ο Γιάννης Πλούταρχος, μίλησε και για το μυστικό της επιτυχίας του γάμου του: «Δεν υπάρχει μυστικό για τη σχέση, αγώνας υπάρχει, στήριξη, κατανόηση, το θέμα είναι να ποτίζουμε το δεντράκι της ευτυχίας».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ειδήσεις σήμερα:

«Γάμος αλά ελληνικά» μεταξύ δύο γυναικών που έστησαν παραδοσιακό γλέντι στον Καναδά


Η έρευνα που αποκάλυψε τα €750.000 στην Καϊλη - Πώς έγινε η επιχείρηση των Βέλγων

«Θόλωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε» είπε η 17χρονη για την δολοφονία της 23χρονης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης