Σελίν Ντιόν: Οι φίλοι της ανησυχούν για εκείνη - «Δεν υπάρχει κάποιος για να τη φροντίσει»

Σελίν Ντιόν: Οι φίλοι της ανησυχούν για εκείνη - «Δεν υπάρχει κάποιος για να τη φροντίσει»

«Από τότε που πέθανε ο Ρενέ, ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη, βασιζόταν σε εκείνον για τα πάντα» αναφέρει στενός της φίλος για τον σύζυγό της που έφυγε από τη ζωή το 2016

selin_ntion
Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε πρόσφατα ότι διαγνώσθηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS), με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 54χρονη τραγουδίστρια απευθύνθηκε στους θαυμαστές της με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας πως η ασθένεια που έχει είναι ανίατη και την ανάγκασε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.


Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική διαταραχή με χαρακτηριστικά αυτοάνοσου νοσήματος. Το SPS χαρακτηρίζεται από κυμαινόμενη μυϊκή ακαμψία στον κορμό και τα άκρα και αυξημένη ευαισθησία σε ερεθίσματα όπως ο θόρυβος, το άγγιγμα και η συναισθηματική δυσφορία, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μυικούς σπασμούς. Οι καμπουριασμένες και δύσκαμπτες στάσεις είναι χαρακτηριστικές της διαταραχής.

Αυτό που προβληματίζει τους ανθρώπους από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας, είναι πως η Σελίν Ντιόν θα περάσει αυτή την περιπέτεια μόνη της.

«Όταν πρόκειται για τη Σελίν, δεν έχει σημασία αυτό που κάνεις, αλλά ποιος είσαι. Δεν αφήνει πολλούς κοντά της», είπε στο Page Six ένας από τους στενούς της φίλους.

«Από τότε που πέθανε ο Ρενέ, ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη. Δεν υπάρχει κάποιος εκεί για να φροντίσει τη Σελίν», δήλωσε για τον χαμό του συζύγου της και μάνατζέρ της, Ρενέ Αντζελίλ, το 2016 και πρόσθεσε: «Ήταν η λυχνία της, φρόντιζε τα πάντα για εκείνη. Η Σελίν βασίστηκε σε αυτόν για τα πάντα. Τη διαχείριση της, τα οικονομικά της, τη μουσική της παραγωγή και τα πράγματα έχουν πάρει τον κατήφορο από τότε που πέθανε».

Κλείσιμο

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, η τραγουδίστρια δεν έχει κανέναν πλέον για να τη φροντίσει. Μάλιστα, δεν έκανε λόγο μόνο για την υγεία της, αλλά και για τα συμφέροντά της.

«Οι πηγές μου πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή. Μετά την αρχική συζήτηση για τους μυϊκούς σπασμούς που υπέφερε, αρχίσαμε να ακούμε περισσότερα για τη σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά η Σελίν είναι ο τύπος του ανθρώπου που δεν θέλει οι άνθρωποι να ανησυχούν άσκοπα. Οι θαυμαστές της έχουν εμμονή με κάθε ανάσα που παίρνει. Κρέμονται από κάθε της λέξη», εξήγησε.



Ειδήσεις σήμερα:

Εύα Καϊλή: Όταν αποθέωνε το Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο - Δείτε βίντεο

Η γρίπη θα ξεκινήσει μετά τις 25 Δεκεμβρίου, πρέπει να εμβολιαστούμε, λέει η Παγώνη

Διπλή αυτοκτονία στην Καλαμάτα: Παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης