Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Το ζευγάρι προχώρησε σε αυτό το βήμα, ώστε να αναγνωριστεί αμέσως το μωρό μετά τη γέννησή του - «Δεν θα ήθελα πολιτικό γάμο, ούτε βεβιασμένα θρησκευτικό» είπε η Instagrammer

ioanna_touni__2_
Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής τους, αφού σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν στον κόσμο τον γιο τους.

Μάλιστα, φρόντισαν λίγο πριν γίνουν γονείς, να υπογράψουν σύμφωνο συμβίωσης, προκειμένου το μωρό να μπορεί να αναγνωριστεί από τον πατέρα, χωρίς να γίνει ακόμα ο γάμος.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία σειρά από stories.

«Έχω μια ανακοίνωση να κάνω. Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης μόλις γεννηθεί με το καλό! Κι επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο. Για όσες με ρωτάτε... δεν θα ήθελα πολιτικό γάμο, ούτε βεβιασμένα θρησκευτικό. Όοοοοταν και αν με το καλό παντρευτώ, θέλω να περάσουμε καλά, να πιούμε, να χορέψουμε. Γενικά να γίνει ο γάμος για εμάς, όχι για το μωρό», έγραψε πάνω στα βίντεο η Ιωάννα Τούνη.

«Μέχρι τώρα έτρεχα. Έχω στα χέρια μου το σύμφωνο συμβίωσης. Το κάναμε, ώστε όταν γεννηθεί ο μπέμπης με το καλό να μπορεί να πάρει κατευθείαν το όνομα του Δημήτρη, γιατί δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα», ανέφερε στη συνέχεια.

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

«Να ξέρετε, το κάναμε, γιατί δεν θα ήθελα να παντρευτώ έτσι βεβιασμένα. Το έχω στο μυαλό μου ότι αν παντρευτώ, θέλω να βάλω τη νυφικάρα μου την τέλεια, να έχω το κορμί το σούπερ, να χορέψω, να πιω, να διασκεδάσω ελεύθερα, γιατί τώρα δεν μπορώ με την εγκυμοσύνη, ζορίζομαι. Πρακτικά, νομίζω ότι βάση νόμου είμαι και παντρεμένη πλέον», συμπλήρωσε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

O Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη φαν με αυτισμό!

Παράλληλες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. σε καταυλισμούς Ρομά - Τρεις προσαγωγές στα Νεόκτιστα


Ο Μακρόν προωθεί το ασφαλές σεξ – Ανακοίνωσε δωρεάν προφυλακτικά για νέους 18-25 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης